Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λιόν: Τελικός στο Κίεβο

Στο τέλος του φτάνει ο εξαιρετικά ισορροπημένος 6ος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ και όλα θα κριθούν στο τελευταίο λεπτό.
shakhtar lyon

Φινάλε στον εξαιρετικά ισορροπημένο 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και πράγματι, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό ανάμεσα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τη Λιόν, με τους Γάλλους να παίζουν για δύο αποτελέσματα, ενώ οι Ουκρανοί θέλουν μόνο νίκη για την πρόκριση.

Το ματς διεξάγεται στο Κίεβο, που είναι ειναι η φυσική έδρα της Σαχτάρ.

Σέντρα στις 22:00.

Τα προγνωστικά μου

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λιόν: GG & OVER 2,5 (1.75)

Ανάλυση

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λιόν

Δεν άρχισε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά έχει καταφέρει η Σαχτάρ την τελευταία αγωνιστική που θα κριθούν όλα, να τα φέρει όλα στο δικό της χέρι για το μέλλον της. Χρειάζεται νίκη για πρόκριση στους «16», με ισοπαλία θα είναι στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ ακόμα και με ήττα δεν είναι χαμένη, αφού θα περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα του Σίτι – Χόφενχαϊμ, θέλοντας νίκη ή ισοπαλία των γηπεδούχων. Για το πρωτάθλημα είχε εκτός έδρας αποστολή κόντρα στη Μαριούπολ, επικράτησε πολύ εύκολα 3 – 0 κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Ευχάριστα νέα με τις απουσίες προηγούμενων εβδομάδων, αφού κανονικά παίζει ο Μάρλος και ο Ρακίτσκι. Το ματς διεξάγεται στο Κίεβο, καθώς το Χάρκοβο είναι σε εμπόλεμη κατάσταση.

Στην Ευρώπη παίζει με άλλον αέρα η Λιόν, κυρίως παίζει με διαφορετικό κίνητρο, και χάρη στην ποιότητα που διαθέτει, καταφέρνει σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο να παραμένει αήττητη μέχρι και την 5η αγωνιστική. Νίκησε εκτός έδρας τη Σίτι, μετά έφερε ισοπαλία εντός και γενικότερα κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έμεινε ποτέ πίσω στο σκορ! Εν όψει του αποψινού θέλει απλά μια ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση ενώ ακόμα και σε ήττα το ευρωπαϊκό της ταξίδι θα συνεχιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ που δεν πρόκειται να την αφήσει αδιάφορη. Πάντως, όπως είναι φυσικό,η προτεραιότητα είναι η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα ηττήθηκε και μάλιστα εντός έδρας από τη Ρεν με 2 – 0, χωρίς να καταφέρει καν να σκοράρει έπειτα από 1,5 μήνα. Εκτός αποστολής για το αποψινό έμειναν οι Μορέλ, Ράφαελ και Κορνέ, ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Ντομπελέ.

Πιθανές ενδεκάδες

Σαχτάρ Ντόνετσκ (4 – 2 – 3 – 1)

Πιάτοβ

Ισμαΐλι

Ρακίτσκι

Κριβτσόβ

Νταντσένκο

Στεπανένκο

Μαϊκόν

Τάισον

Κοβαλένκο

Μάρλος

Μοράες

Λιόν (3 – 4 – 3)

Λόπεζ

Ντεναγέρ

Μαρσέλο

Μαρσάλ

Τετέ

Αουάρ

Ντομπελέ

Μεντί

Φεκίρ

Ντεπάι

Τραορέ

Εκτίμηση

Όπως διαπιστώνει κανείς και από τις αποδόσεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην κάτσει αυτό το ματς στο Over, αλλά στο πλαίσιο αυτό, μου φαίνεται δύσκολο να νικήσει η μία ή η άλλη ομάδα με 3 – 0. Οπότε, επιλογή μας το συνδυαστικό του GG & OVER 2,5

Σε ενδιαφέρει