Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ: Η ΤΣΣΚΑ θέλει, η Ρεάλ μπορεί…

Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στη Μαδρίτη, αφού Η ΤΣΣΚΑ θέλει να παλέψει για να συνεχίσει στο Γιουρόπα. Σίγουρα πρώτοι οι Μαδριλένοι.
real csca

Ολοκληρώνεται ο έβδομος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με τη μάχη της Ρεάλ με την ΤΣΣΚΑ στο Μπερναμπέου.

Τα προγμωστικά μου

Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ: Goal/Goal (1.80)

Ανάλυση

Εκανε το καθήκον της η Ρεάλ, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρόμα και κλείδωσε την πρωτιά του ομίλου. Άλλες εποχές θα έκανε αγγαρεία απόψε, αλλά έτσι όπως είναι φέτος η κατάσταση αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με μεγάλη σοβαρότητα. Θέλει να βρει έναν σταθερό ρυθμό. Τέσσερα no goal έχει στα πέντε φετινά της παιχνίδι στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε με 1-0 της Ουέσκα χάρη στο γκολ του Μπέι, στο 8’. Δεν υπολογίζονται Νάτσο και Κασεμίρο. Θα παίξει με 4-3-3 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Μπενζεμά και στα άκρα τον Ασένσιο με τον Μπέιλ.

Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Θα κάνουν την έκπληξη οι Ρώσοι;

Η ΤΣΣΚΑ έχει μεγάλο κίνητρο στη σημερινή μάχη, αφού σε περίπτωση καλύτερου αποτελέσματος από την Πλζεν παίρνει την τρίτη θέση και συνεχίζει στο Γιουρόπα. Η εντός έδρας ήττα από την Πλζεν με 2-1 αποτέλεσε μεγάλο πισωγύρισμα και από φαβορί την μετέτρεψε σε μεγάλο αουτσάιντερ όσον αφορά τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τέσσερα over στα πέντε παιχνίδια της στον όμιλο. Κέρδισε την Ενισέι με 2-1 στο πρωτάθλημα. Πονάει ο αμυντικός Μπεκιάο και δύσκολα θα ρισκάρει. Ο Γκοντσαρένκο θα παρατάξει την ομάδα του με ένα κλασικό 4-42 και επιθετικό δίδυμο τους Βλάσιτς και Τσάλοφ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ (4-3-3)

Νάβας

Οντριοθόλα

Ράμος

Βαράν

Καρβαχάλ

Θεμπάγιος

Γιορέντε

Ισκο

Μπέιλ

Ασένσιο

Μπενζεμά

ΤΣΣΚΑ (4-4-2)

Ακινφέεφ

Φερνάντες

Μάγκνουσον

Ναμπάμπκιν

Σενίκοφ

Μπιγιόλ

Τσερνόφ

Ομπλιάκοφ

Μπίστροβιτς

Βλάσιτς

Τσάλοφ

Εκτίμηση

Θεωρητικά είναι μονόπλευρο το ενδιαφέρον, αλλά η Ρεάλ χτίζει μομέντουμ και δεν πρόκειται να παίξει χαλαρά. Θα προσπαθήσει να φτάσει σε μια πειστική εμφάνιση. Η ΤΣΣΚΑ έχει το κίνητρο, αλλά χρειάζεται ουσιαστικά μόνο νίκη. Θα πρέπει να ανοιχτεί μετατρέποντας το ματς σε ροντέο. Σε παρόμοια επίπεδα από πλευράς απόδοσης το over 3,5 με το goal/goal. Θα κρατήσω το δεύτερο περιμένοντας από τους Ρώσους να βρουν γκολ.  

Σε ενδιαφέρει