Α’ Ισπανίας: Να αποφύγει τις εκπλήξεις η Ρεάλ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Ισπανίας.
Α&#;Ισπανίας:ΝααποφύγειτιςεκπλήξειςηΡεάλ

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα Ισπανίας.

Μεταξύ αυτών, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται στην έδρα της Ουέσκα και αναμένεται να έχει εύκολο έργο, αλλά με τη φετινή ομάδα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Ανάλυση

Έιμπαρ – Λεβάντε

Ίσως να ζει ακόμα στη… μέθη της πολύ μεγάλης νίκης επί της Ρεάλ Μαδρίτης η Έιμπαρ, καθώς μετά από το αυτό το αποτέλεσμα τα πράγματα δεν της πάνε καλά. Άδικη ήττα από τη Ράγιο Βαγεκάνο εκτός έδρας ενώ ακολούθησε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, εκεί που τα έκανε θάλασσα από το πρώτο παιχνίδι, όταν είχε ηττηθεί με 2 – 0. Έπαιξε με αναπληρωματικούς στο μεσοβδόμαδο ματς του Κυπέλλου, καθώς το βάρος έχει πέσει στο πρωτάθλημα. Μοναδική απουσία για το σημερινό, αυτή του βασικού μέσου Χορδάν. Ο Πέδρο Λεόν είναι εδώ και καιρό εκτός.

Βρήκε το… πτώμα της Αθλέτικ Μπιλμπάο η Λεβάντε τη Δευτέρα και έκανε… πλάκα, καθώς επικράτησε με 3 – 0, στέλνοντας τον Εντουάρντο Μπερίτσο στο ταμείο ανεργίας. Μεγάλη σημασία στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε το γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε το αγαπημένο της παιχνίδι, αυτό της αντεπίθεσης και βρήκε άλλα δύο γκολ. Για το Κύπελλο, ο Πάκο Λόπεθ επέλεξε πολλούς αναπληρωματικούς, αλλά τελικά η ομάδα του νίκησε με 2 – 0 το βατό εμπόδιο της Λούγκο. Δεν έχει χάσει στις 4 τελευταίες εξόδους της η Λεβάντε.

Εκτίμηση: Φαίνεται ότι η Έιμπαρ περνά μια κάμψη μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Λεβάντε βολεύεται πολύ εκτός έδρας και μπορεί να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό. Χ.

Κορυφαίες αποδόσεις και πλήθος ειδικών στο πρωτάθλημα Ισπανίας 

Ουέσκα – Ρεάλ Μαδρίτης

Άγνωστο το τι λέγεται εντός των αποδυτηρίων της Ουέσκα, πάντως ο κόσμος το έχει τούμπανο, ότι το θέμα του υποβιβασμού της είναι απλά μια τυπική υπόθεση. Ποιοτικά δεν είναι ομάδα που ανήκει στην Πριμέρα και αυτό το πληρώνει σε κάθε της λάθος, το οποίο στη συνέχεια είναι αδύνατο να διορθώσει. Αυτό το έργο εκτυλίχθηκε στο «Μπαλαΐδος» με αντίπαλο τη Θέλτα από την οποία ηττήθηκε με 2 – 0. Γενικότερα, η πρώτη και τελευταία της νίκη ήταν στην πρεμιέρα. Την Πέμπτη υπέστη βαριά ήττα στην έδρα της από την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Κύπελλο με 4 – 0 και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 8 – 0. Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έκανε τα βασικά κόντρα στη Βαλένθια η Ρεάλ Μαδρίτης και επικράτησε 2 – 0 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και μετά τη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα, η διαφορά είναι στους 8 και θέλει να την επαναφέρει στους 5. Την Πέμπτη αντί για προπόνηση, φιλοξένησε τη Μελίγια για το Copa del Rey και χωρίς να δυσκολευτεί στο παραμικρό επικράτησε με 6 – 1. Υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια, αφού ο Ίσκο για παράδειγμα αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Σολάρι μετά το 3 – 0 από την Έιμπαρ, ενώ ο Κέιλορ Νάβας θέλει να αποχωρήσει, αφού δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι πλέον είναι δεύτερος πίσω από τον Κουρτουά. Εκτός Μαρσέλο, Κρόος, Νάτσο, Κασεμίρο και ο Μαριάνο Ντίας.

Εκτίμηση: Το μοναδικό που κυκλοφορεί ως κάτι σπουδαίο ως απόδοση είναι το Over 3,5 που είναι και πολύ πιθανό.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαγιαδολίδ

Αρκετά καλή εμφάνιση για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην έδρα της Μπέτις, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1 – 0, μένοντας απλά με την παρηγοριά της καλής εμφάνισης. Μεσοβδόμαδα φιλοξένησε για δεύτερη φορά τις τελευταίες 10 μέρες τη Θέλτα και επικράτησε και πάλι, αυτή τη φορά για το Κύπελλο, με 2 – 0, έχοντας διαμορφώσει το αποτέλεσμα από το 27’. Η Θέλτα είναι και η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να τη νικήσει μέσα στην έδρα της. Πάρα πολλές απουσίες για το σημερινό, λόγω τραυματισμών.

Ξεκάθαρο ντεφορμάρισμα για τη Βαγιαδολίδ, καθώς υπέστη ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Λεγανές με το βαρύ 4 – 2. Πέμπτη αγωνιστική πλέον χωρίς νίκη και αρχίζει ένας μίνι προβληματισμός. Για το Κύπελλο είχε πολύ εύκολο έργο κόντρα στη Μαγιόρκα της οποίας επιβλήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με 2 – 1 και είναι στους «16» του Copa del Rey. Εκτός έδρας φέτος έχει χάσει μόνο από τη Ρεάλ και τη Σεβίλλη και μάλιστα πολύ δύσκολα.

Εκτίμηση: Οι τιμές του άσου είναι πολύ χαμηλές και γενικότερα είναι πολύ μπερδεμένο σταύρωμα για να ασχοληθεί κανείς. Πάσο.

Μπέτις – Ράγιο Βαγεκάνο

Κάπως αρχίζει και προσθέτει αποτελεσματικότητα και περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της η Μπέτις, καθώς έφτασε σε ακόμα μία νίκη, με το αγαπημένο της πλέον 1 – 0, κόντρα στη Σοσιεδάδ, αν και κάποιες φορές στάθηκε και τυχερή. Είχε προηγηθεί το επίσης 1 – 0 κόντρα στον Ολυμπιακό για το Γιουρόπα Λιγκ εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Όπως την πρόκρισή της σφράγισε για το Copa del Rey με το άνετο 4 – 0 επί της Σανταντέρ την Πέμπτη. Ακολουθεί την Πέμπτη ματς με την Ντουντελάνζ.

Ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Έιμπαρ η Βαγεκάνο και παρά το γεγονός ότι δεν την άξιζε, την πήρε με το ισχνό 1 – 0. Αυτή ήταν και η πρώτη της εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και πήρε μεγάλη ανάσα, αφού ξεκόλλησε από την Ουέσκα. Την Τρίτη παίζοντας με αλλαγές, ηττήθηκε από τη Λεγανές (0 – 1) και αποκλείστηκε από το Copa del Rey, που δεν την ενδιέφερε από τη στιγμή που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Εκτίμηση: Η μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες. Η Μπέτις θα νικήσει βάσει λογικής και χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. ΝG.

Σε ενδιαφέρει