Φέγενορντ – Αϊντχόφεν: Μάχη επιθέσεων στο Ρότερνταμ

Ντερμπάρα ολκής στο Ντε Κάουπ ανάμεσα στην τρίτη της βαθμολογίας Φέγενορντ και την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.
feyenoord psv

Η Αϊντχόφεν θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά κουβαλάει την κόπωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

Φέγενορντ – Αϊντχόφεν: GG & Over 2,5 (1.85)

Ανάλυση

Τα είδε όλα η Φέγενορντ για να καταφέρει τελικά να φτάσει στη νίκη με 1-0 επί της Γκρόνινγκεν. Η διαφορά της από την κορυφή είναι στους 13 βαθμούς έχοντας ένα ματς λιγότερο. Ουσιαστικά απόψε παίζει τα ρέστα της για να διεκδικήσει μια εκ των δύο πρώτων θέσεων. Μετράει τέσσερα σερί no goal στο πρωτάθλημα. Στο σπίτι της μετράει 13 διαδοχικά ματς δίχως ήττα. Ενοχλήσεις αισθάνεται ο Φαν Πέρσι, αλλά αναμένεται να σφίξει τα δόντια. Εξάλλου, για τέτοια ματς ζει και αναπνέει. Εξι εντός έδρας νίκες στα εννιά τελευταία κόντρα στην Αϊντχόφεν.

 

Η Αϊντχόφεν βρίσκεται σε άλλα επίπεδα από τις υπόλοιπες ομάδες στην κατηγορία. Παίζει μπαλάρα. Βρίσκεται δικαίως στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Αγιαξ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος. Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ έχοντας το απόλυτο μετά από 13 αγώνες. Ανασταλτικός παράγοντας απόψε η κόπωση ελέω Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα, την κοίταξε στα μάτια, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά υπέκυψε με 2-1. Πάντως απέδειξε σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται παρά την ήττα. Τέταρτο σερί over σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτίμηση

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην καταπληκτική εντός έδρας Φέγενορντ και τη διαστημική συνολικά Αϊντχόφεν. Αν περάσουν και από εδώ οι φιλοξενούμενοι πάνε φουλ για τίτλο. Βέβαια η κόπωση από το ματς με την Μπαρτσελόνα είναι ένα θέμα. Επίσης, κάποια στιγμή είναι λογικό να έρθει η πρώτη φετινή τους γκέλα στο πρωτάθλημα. Όπως και να ‘χει περιμένω ένα ματς με πολύ γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν. Ξεκάθαρη επιλογή το combo goal/goal και over.

Σε ενδιαφέρει