Σεντ Ετιέν – Ναντ: Πανίσχυροι στην έδρα τους οι «στεφανουά»

Με την αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν κόντρα στη Ναντ ανοίγει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γαλλίας.
iconsport jpt

Ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλάς από το «Ζοφρουά Γκισάρ».

Η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί τη Ναντ των πολλών απουσιών, θέλοντας να δώσει συνέχεια σε μια εκπληκτική παράδοση που έχει επί των «καναρινιών».

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Σεντ Ετιέν – Ναντ: 1 (2.11)

Ανάλυση

Εκτός Λιγκ Καπ έμεινε μεσοβδόμαδα η Σεντ Ετιέν, άρα έχασε μία διαδρομή που έχει για να επιστρέψει στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Στο εκτός έδρας κόντρα στη Νιμ παρατάχθηκε με μπόλικες αλλαγές και τελικά αυτό της κόστισε, παρά το γεγονός ότι άνοιξε το σκορ στο 81’. Ισοφαρίστηκε στο 90’ και τελικά στη ρουλέτα των πέναλτι ηττήθηκε, με τον προπονητή της ομάδας, Γκασέ να παραδέχεται το θέμα ανομοιογένειας που υπήρξε. Για το πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Λιόν, που ενδεχομένως να μην της άξιζε, καθώς έχασε ευκαιρίες και το ματς με 1 – 0. Παρ’ όλα αυτά η πορεία των «στεφανουά» είναι μεστή και όντας στην 6η θέση, με νίκη σήμερα περνά στην 3η, αφού απέχει μόλις τρεις βαθμούς.

Πιθανές ενδεκάδες

Σεντ Ετιέν (4 – 2 – 3 – 1)

Ρουφιέ

Ντεμπουσί

Κολοτζιέτζακ

Σούμποτιτς

Σίλβα

Σελνάες

Εμβιλά

Αμουμά

Καζρί

Καμπελά

Ντιονί

Ναντ (4 – 3 – 3)

Ταταρουσάνου

Κοατένγκ

Μποτζί

Ντιέγκο Κάρλος

Λίμα

Τουρέ

Μουτουσάμι

Μποσίλια

Γουαρίς

Σάλα

Λιμπόμπε

Εκτίμηση

Μόλις δύο ισοπαλίες έχει εντός έδρας η Σεντ Ετιέν και όλα τα υπόλοιπα είναι νίκες. Η Ναντ έχει απουσίες και δείχνει να ξεφουσκώνει. Άσος.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Ναντ, δεύτερη συνεχόμενη με σκορ 1 – 1. Μετά το εκτός έδρας κόντρα στη Ρεν, ήρθε το εντός έδρας κόντρα στην Ανζέ και αυτό το ματς πρέπει να θεωρηθεί ως απώλεια, αφού στον προγραμματισμό υπήρχαν τρεις βαθμοί. Όπως και κόντρα στη Ρεν, έτσι και με την Ανζέ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, ισοφάρισε δείχνοντας πάλι σωστό χαρακτήρα ως ομάδας, αλλά είχε και δύο δοκάρια, παραμένοντας μόνο στο ένα τέρμα και όχι στην πλήρη ανατροπή. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, είχε αρχίσει τη θητεία του στον πάγκο των «καναρινιών» με τέσσερις νίκες και τώρα καλείται να αποδείξει και ο ίδιος ότι δεν ήταν πυροτέχνημα. Έχουν προκύψει απουσίες. Εκτός ο καλύτερός της μέσος, Ρονζιέ, όπως και οι Ζιρότο, Κχριν. Θα αγωνιστεί στον άξονα ο Μποσίλια που είναι μεσοεπιθετικός.

Σε ενδιαφέρει