Europa League (8ος όμιλος): Ροτέισον στη Λάτσιο

Με πολλούς αναπληρωματικούς θα παραταχθεί απόψε η Λάτσιο στο ΓΣΠ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.
eintracht marseille

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την προτελευταία αγωνιστρική του όγδοου ομίλου σε Φρανκφούρτη και Λευκωσία.

Ανάλυση

Φρανκφούρτη – Μαρσέιγ

Πρώτη, όμορφη κι ωραία η Φρανκφούρτη. Εχοντας το απόλυτο στον όμιλο με πιο πρόσφατο το 3-2 στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού εξασφάλισε την πρόκριση και λογικά θα παίξει την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική με τη Λάτσιο στη Ρώμη. Μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Αουγκσμπουργκ με 3-1. Άλερ και Γιόβιτς οργιάζουν εκτελεστικά. Στον όμιλο μετράει τρία goal/goal και over στα τέσσερα αυτά ματς. Δέκα ματς αήττητη με 9 νίκες. Πλήγμα οι απουσίες των Στεντέρα, Αμπραχα,, Πασιένσα και Τορό. Η Μαρσέιγ πέρσι μπορεί να έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά φέτος δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τις διοργάνωσης. Μετά την ήττα με 2-1 από τη Λάτσιο αποκλείστηκε μαθηματικά. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία μέχρι τώρα. Και τα τέσσερα παιχνίδια της ήταν goal/goal και over. Νίκη στο Σαμπιονά με 3-1 κόντρα στην Αμιάν με χατ τρικ του Τοβέν. Κυνηγάει την τετράδα εκεί. Αναμένεται να γίνει το σχετικό ροτέισον  εφόσον δεν υπάρχει κίνητρο. Βέβαια και η Φρανκφούρτη χαλαρή είναι. Ετσι μπορούμε να δούμε ένα ματς πλούσιο σε φάσεις και γκολ. Επιλέγω το goal/goal και over συνδυαστικά.

Απειλεί ο Απόλλωνας την άνετη Λάτσιο. Θα της κόψει βαθμούς; 

[image 2] Απόλλων Λεμεσού – Λάτσιο

Από την στιγμή της κλήρωσης ο Απόλλωνας Λεμεσού γνώριζε πολύ καλά πως θα αποτελέσει τον φτωχό συγγενή του ομίλου. Ετσι ακριβώς συνέβη. Μόλις έναν βαθμό ως τώρα και αυτός ήρθε στο 2-2 με την ισόβαθμη Μαρσέιγ. Ακολούθησαν δύο ήττες από την Φρανκφούρτη με 2-0 και 3-2. Πάλεψε στο τελευταίο, αλλά τον πρόδωσε η άμυνα. Νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Αλκή με 3-0 παίζοντας στο ρελαντί. Παρότι έχει αποκλειστεί δεν προσεγγίζει αδιάφορα το ματς. Τρία goal/goal και over στα τέσσερα παιχνίδια της στον όμιλο. Λείπουν Καραγιόλ και Γιούστε. Η Λάτσιο έκανε το απόλυτο στα δύο ματς με τη Μαρσέιγ επικρατώντας με 3-1 εκτός και 2-1 εντός έδρας. Ετσι εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα κυνηγήσει την πρωτιά. Απέχει τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Φρανκφούρτη, την οποία υποδέχεται στο φινάλε. Τέσσερα ματς έχει δώσει και όλα εμφάνισαν goal/goal και over. Εχασε μοναδική ευκαιρία στο Καμπιονάτο να κερδίσει την ελλιπέστατη Μίλαν, αλλά απέτυχε μένοντας στο 1-1. Μάλιστα ισοφάρισε στο φινάλε σώζοντας τον βαθμό. Ο Ινζάγκι προανήγγειλε πολλές αλλαγές απόψε και ευρύ ροτέισον. Ετσι οποιαδήποτε σκέψη διπλού πάει περίπατο. Αντιθέτως η επιλογή της κόντρας είναι ορατή και με τρώει για 1Χ.  

Σε ενδιαφέρει