ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βικτόρια Πλζεν: Τελικός για το Γιουρόπα Λιγκ

Τη Βικτόρια Πλζεν στη Μόσχα υποδέχεται η ΤΣΣΚΑ και με νίκη οι Ρώσοι μπορούν να εξασφαλίσουν από σήμερα την 3η θέση του 7ου ομίλου, στόχος που ήταν εξ αρχής το ζητούμενο.
csca plzen

Με στόχο την εξασφάλιση της 3ης θέσης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον τελικό της εξασφάλισης της θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στην τελευταία αγωνιστική κόντρα σε Ρεάλ και Ρόμα δεν έχουν ιδιαίτερες ελπίδες.

Σέντρα στις 19:55.

Τα προγνωστικά μου

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βικτόρια Πλζεν: 1 (1.84)

Ανάλυση

Δεν μπόρεσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να πάρει κάποιον βαθμό στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τη Ρόμα και έτσι η υπόθεση της 3ης παραμένει ανοιχτή στον 7ο όμιλο. Βάσει μαθηματικών έχει ελπίδες ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά δύσκολο την τελευταία αγωνιστική να νικήσει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε η συζήτηση γίνεται σε ρεαλιστική βάση. Στο πιο πρόσφατο για το πρωτάθλημα επικράτησε 2 – 0 εκτός έδρας της Αχμάτ, φτάνοντας σε μία δίκαιη νίκη, αφού όντως ήταν καλύτερη. Δύο πολύ σημαντικά προβλήματα εν όψει του αποψινού, αφού εκτός έχει μείνει ο στόπερ Μάγκνουσον και ο ηγέτης της ομάδας, Τζαγκόεβ. Παράλληλα, εκτός είναι ο ηγετικός σέντερ μπακ, Βάσιν, ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Αχμέτοβ, Σίγκουρντσον, Ερνάντες.

Τα δείγματα αστάθειας της Βικτόρια Πλζεν συνεχίζονται, κάτι που φάνηκε και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αγωνίστηκε εκτός έδρας κόντρα στη Λίμπερετς και τελικά πήρε τον βαθμό (1 – 1), αν και δεν τον άξιζε. Παρ’ όλα αυτά ισοφάρισε στο 84’ κόντρα στη ροή του αγώνα, αν και έπαιζε με 10 παίκτες. Έχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που αφορά την κορυφή της επίθεσης, αφού ο φορ Κρμέντσικ έχει χάσει τη χρονιά και αναζητείται κάποια λύση. Σήμερα θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει στην 3η θέση και με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική δεν θα μπορέσει να νικήσει ούτε η ίδια ούτε η ΤΣΣΚΑ κόντρα σε Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα. Στο ζευγάρι αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είχε ιδιαίτερα περιθώρια, αν και στην Ισπανία ήταν πολύ καλύτερη συγκριτικά με την εμφάνισή της στο εντός έδρας που ηττήθηκε με 5 – 0.

Πιθανές ενδεκάδες

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5 – 4 – 1)

Ακινφέεφ

Σενίκοφ

Ναμπάμπκιν

Μπεκάο

Τσερνόφ

Φερνάντες

Ομπλικόφ

Μπίστροβιτς

Βλάσιτς

Κουτσάεφ

Τσάλοφ

Βικτόρια Πλζεν (4 – 3 – 3)

Χρούσκα

Ρέζνικ

Χέιντα

Χούμπνικ

Λιμπέρσκι

Προχάζκα

Χροσόφσκι

Πετρζέλα

Σέρμακ

Κόπιτς

Τσόριτς

Εκτίμηση

Πιο ποιοτική και σε καλύτερη κατάσταση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μπορεί να καθαρίσει την πρόκρισή της στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 3ης θέσης. Άσος

Σε ενδιαφέρει