Χοφενχάιμ – Σαχτάρ: Η νικήτρια ελπίζει, η ηττημένη κουνάει μαντήλι

Τα ρέστα τους παίζουν απόψε στη Νέκαρ Αρένα η Χοφενχάιμ με τη Σαχτάρ, σε μια μάχη δίχως αύριο για αμφότερες.
hoffenheim saxtar

Προτελευταία αγωνιστική στον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και η σύγκρουση της Χοφενχάιμ με τη Σαχτάρ αναμένεται να κρίνει πολλά. Στον πρώτο γύρο αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2.

Τα προγνωστικά μου

Χοφενχάιμ – Σαχτάρ: Goal/Goal & Over 2,5 (1.70)

Ανάλυση

Πετάει από ροντέο σε ροντέο η Χοφενχάιμ με πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 3-3 στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα. Προηγήθηκε 2-0 και 3-2, αλλά ισοφαρίστηκε τρία λεπτά πριν το φινάλε. Επιθετικά «σκοτώνει», πίσω μπάζει. Τέσσερα διαδοχικά goal/goal και over. Στο τελευταίο ευρωπαϊκό της παιχνίδι απέσπασε το 2-2 στη Γαλλία από τη Λυών και απόψε παίζει το τελευταίο της χαρτί. Σε περίπτωση νίκης μένει ζωντανή στη διεκδίκηση της δεύτερη θέσης και παράλληλα κλειδώνει την τρίτη που οδηγεί στο Γιουρόπα. Λείπουν Γκρίλιτς, Αμίρι και Χίμπνερ. Τιμωρημένος ο Νούχου. Θα παραταχθεί με 3-5-2 έχοντας επιθετικό δίδυμο τους Ζοέλιντον και Μπελφοντίλ.

Χοφενχάιμ – Σαχτάρ για μια θέση στον όμιλο με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα 

Ταπεινώθηκε στο Μάντσεστερ από τη Σίτι η Σαχτάρ χάνοντας με το βαρύ 6-0. Προς τιμής της το ότι δεν κλείστηκε και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Από τις χειρότερες άμυνες του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ με 13 γκολ παθητικό. Σε πρόκριση δεν μπορεί να ελπίζει ουσιαστικά, αλλά με νίκη απόψε μπορεί να συνεχίσει στο Γιουρόπα. Γκέλα στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λβιβ μένοντας στο 0-0. Δεν έβγαλε την γνωστή επιθετική της ορμή. Υπάρχει προβληματισμός, αν και βρίσκεται άνετα στην κορυφή του πρωταθλήματος. Καθαρή Ουκρανοβραζιλιάνικη ενδεκάδα. Με 4-2-3-1 και αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Στην κορυφή της επίθεσης Μοράες και από πίσω του θα κινούνται Κοβαλένκο, Τάισον και Μπόλμπατ.

Πιθανές ενδεκάδες

Χοφενχάιμ (3-5-2)

Μπάουμαν

Βογκτ

Μπίσακτσιτς

Ακπογκούμα

Καντεραμπεκ

Ντεμπιρμπάι

Κράμαριτς

Νόρντβαϊτ

Σουλτζ

Ζοέλιντον

Μπελφοντίλ

Σαχτάρ (4-2-3-1)

Πιάτοφ

Ματβιγιένκο

Κρίβτσοφ

Ρακίτσκι

Γκονζάλβες

Μαϊκόν

Στεπανένκο

Κοβαλένκο

Τάισον

Μπόλμπατ

Μοράες

Εκτίμηση

«Τελικός» και για τις δύο. Ουσιαστικά θα κρίνει ποια θα συνεχίσει να ελπίζει και παράλληλα να αγγίξει οριστικά τη συνέχεια στο Γιουρόπα μέσω της τρίτης θέσης. Το μομέντουμ είναι στην πλευρά της Χοφενχάιμ, αλλά το γεγονός ότι η Σαχτάρ θέλει μόνο νίκη και επιβάλλεται να επιτεθεί με οδηγεί ολοταχώς στο over. Εννοείται πως θα το συνδυάσω με το goal/goal για να ανεβάσω την απόδοση.

Σε ενδιαφέρει