Α’ Βραζιλίας: Μάχη διαφορετικών στόχων στο Μορουμπί

Σάο Πάολο και Ρεσίφε λύνουν τις διαφορές τους απόψε στο Μορούμπι έχοντας αποκλειστικό στόχο τη νίκη για τους δικούς τους λόγους η κάθε μια.
Sport Recife vs Sao Paulo

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας. Το κίνητρο πλέον παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ανάλυση

Μποταφόγκο – Παράνα

Τυπική διαδικασία αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, αφού η Μποταφόγκο θέλει να παραμείνει στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα και να σφραγίσει οριστικά την έξοδό της στο Σουνταμερικάνα, ενώ η Παρανά έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία ματς μεν πιο πρόσφατο το 1-1 στην έδρα της Σάντος. Η Παρανά δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Παλεύει φιλότιμα κάθε ματς παρά την μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού. Ηττήθηκε από τη Σεαρά με 1-0 χάρη σε εύστοχο πέναλτι. Πέμπτο σερί under. Αν μη τι άλλο δεν εκτίθεται στα παιχνίδια της. Μόλις μία νίκη στα 20 τελευταία ματς. Σημαντική η απουσία του αμυντικού Μανσούρ. Ο άσος πληρώνει λίγο και η Μποταφόγκο επιθετικά δεν… σκοτώνει. Στόχος την Παρανά να μην εκτεθεί. Στο 1.70 το under αποτελεί μια αξιοπρεπέστατη επιλογή.

Θα πιάσει εκ νέου την τετράδα η Σάο Πάολο ή θα αναπνεύσει η Ρεσίφε; 

Σάο Πάολο – Σπορτ Ρεσίφε

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Σάο Πάολο μετά τη δίκαιη ήττα από τη Βάσκο με 2-0. Τερμάτισε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων και βρέθηκε εκτός πρώτης τετράδας. Βέβαια με νίκη απόψε προσπερνάει εκ νέου την Γκρέμιο και πατάει στην τετράδα που βγάζει απευθείας στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Στο σπίτι της μετράει 9 under στα 10 τελευταία ματς. Λείπουν Χούντσον και Πέρες. Θα παίξει με 4-3-3 και επιθετική τριπλέτα τους Εβερτον, Σόουζα και Ελίνιο. Η Σπορτ Ρεσίφε παίζει απόψε ένα πραγματικό τελικό επιβίωσης. Βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και τα ματς που έπονται είναι δίχως αύριο. Η ήττα από την Τσαπεκοένσε πόνεσε πολύ. Βρέθηκε πίσω με δύο γκολ στο ξεκίνημα και μείωσε στο δεύτερο μέρος, αλλά τίποτα περισσότερο. Τέσσερα no goal και under στα πέντε τελευταία ματς. Λείπει ο βασικός κίπερ Μαγκράο. Δεδομένο το 4-5-1 με προωθημένο τον Μπαστός. Θα πέσουν κορμιά στο Μορουμπί. Μάχη διαφορετικών στόχων. Η Σάο Πάολο διατηρεί τρομερή παράδοση κόντρα στη Ρεσίφε με 18 νίκες σε 19 εντός έδρας αγώνες. Ασος και under 3,5.

Σε ενδιαφέρει