Κάλιαρι – Τορίνο: Με απόντα τον Ματζάρι

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κάλιαρι και την Τορίνο ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική της Σέριε Α στην Ιταλία.
image

Ολοκληρώνεται με μία αναμέτρηση η 13η αγωνιστική της Σέριε Α στην Ιταλία.

Η Κάλιαρι φιλοξενεί στην έδρα της την Τορίνο που δεν θα έχει στον πάγκο της τον Βάλτερ Ματζάρι που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Σέντρα στις 21:30.

Τα προγνωστικά μου

Κάλιαρι – Τορίνο: Over 2,5 (2.10)

Ανάλυση

Πήρε την ισοπαλία μέσα στην έδρα της ΣΠΑΛ η Κάλιαρι, χωρίς να καταλάβει καλά – καλά το πώς, αλλά το θέμα είναι ο βαθμός. Μόλις στο 3’ έμεινε πίσω στο σκορ, στο 71’ έγινε το 2 – 0 και εκεί έδειχνε χαμένο το παιχνίδι. Ωστόσο, στο 73’ και το 76’ η Κάλιαρι κατάφερε να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2 με σκόρερ τους Παβολέτι και Ιονίτα. Εντός έδρας τα πάει περίφημα, αφού είναι αήττητη με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Είναι ομάδα των Under η Κάλιαρι έχοντας 11/15 στις τελευταίες αναμετρήσεις της. Κανονικά στη διάθεση του προπονητή οι Κλάβαν, Λυκογιάννης και Φαρίας.

Αήττητη εντός έδρας η Κάλιαρι, αήττητη εκτός η Τορίνο!

Ανεξήγητα πράγματα με τη φετινή ασταθέστατη Τορίνο. Μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να επικρατήσει 4 – 1 εκτός έδρας της Σαμπντόρια και στη συνέχεια να ηττηθεί μέσα στην έδρα της από την ντεφορμέ Πάρμα με 2 – 1. Με τέτοιες μεταπτώσεις στην απόδοσή της δεν μπορεί να στοχεύει πολύ ψηλά, αφού το κυριότερο που πρέπει να βρει είναι σταθερότητα και να παίρνει τα ματς που είναι του χεριού της. Μόλις στο 25’ η Πάρμα είχε κάνει το 0 – 2, μείωσε στο 37’, αλλά στη συνέχεια περισσότερο κινδύνευσε να δεχθεί τρίτο γκολ, παρά να ισοφαρίσει. Παρ’ όλα αυτά, ο απολογισμός της εκτός έδρας είναι θετικός, αφού έχει δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο τεχνικός της ομάδας, Βάλτερ Ματζάρι θα απουσιάσει για λόγους υγείας. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής και αποφασίστηκε αφού πήρε εξιτήριο, να απέχει από τα καθήκοντά του μέχρι να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο βοηθός του, Φρουσταλούπι, θα τον αντικαταστήσει στο αποψινό.

Πιθανές ενδεκάδες

Κάλιαρι (4 – 3 – 1 – 2)

Κράνιο

Σρνα

Ρομάνια

Τσεπιτέλι

Λυκογιάννης

Ιονίτα

Μπράνταριτς

Μπαρέλα

Ζοάο Πέδρο

Σάου

Παβολέτι

Τορίνο (3 – 4 – 2 – 1)

Σιρίγκου

Ίτζο

Ενκουλού

Τζιτζί

Ντε Σιλβέστρι

Μεϊτέ

Μπασέλι

Ανσάλντι

Ιάγκο Φαλκέ

Παριτζίνι

Μπελότι

Εκτίμηση

Η Τορίνο παίζει πάντα επιθετικά και αυτό εκτός έδρας φαίνεται ότι της βγαίνει, αφού βρίσκει και περισσότερους χώρους. Η Κάλιαρι επίσης βρίσκει τρόπους να σκοράρει. Over.

Σε ενδιαφέρει