Α’ Γαλλίας: Βρήκε ρυθμό η Νις

Ολοένα και πιο κοντά στην πρώτη τετράδα βρίσκεται η Νις και η όρεξη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει ανοίξει για τα καλά.
nis

Τρία ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά. Απουσίες στη Λιλ, προβληματίζει εκτός η Μαρσέιγ.

Ανάλυση

Μονπελιέ – Ρεν

Δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που είχε η Μονπελιέ με αποτέλεσμα να χάσει από την Ανζέ εκτός έδρας με 1-0. Τέλος στο αήττητο σερί των 11 αγώνων. Κάποια στιγμή θα γινόταν. Αξιζε τον βαθμό. Τέσσερα σερί no goal. Δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Πέντε διαδοχικά under έχει εντός έδρας κόντρα στη Ρεν, Λείπουν Ντιολί και Ογιόνγκο. Η Ρεν είναι από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες στην κατηγορία. Παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στη Ναντ. Δεύτερο σερί ματς δίχως ήττα. Εκτη σερί αναμέτρηση με σύνολο τερμάτων «2-3». Οι πέντε εξ αυτών ήταν goal/goal. Η εστία της παραβιάζεται εδώ και 9 αγώνες προκαλώντας προβληματισμός. Παίζει πάντα με στόχο να σκοράρει. Από τις ομάδες που δεν κλείνονται οι φιλοξενούμενοι. Η Μονπελιέ παίζει αμυντικά, η Ρεν όχι. Κάπου στη μέση η αλήθεια ποντάροντας στο σύνολο τερμάτων «2-3».

Ολη η αγωνιστική στο Σαμπιονά με live streaming

Νις – Λιλ

Παίζοντας άκρως ουσιαστικό ποδόσφαιρο η Νις κέρδισε με 1-0 τη Νιμ εκτός έδρας φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές με το ίδιο σκορ. Πέντε σερί under. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Στόχος η έξοδος στην Ευρώπη. Στα πιτς Μελού και Σραρφί. Αήττητη τα τελευταία χρόνια εντός κόντρα στη Λιλ με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Λιλ δεν το βάζει κάτω και δικαίως παραμένει στη δεύτερη θέση που αποτελεί και το αγωνιστικό της ταβάνι. Μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία ματς και αυτή στο όριο από την Παρί εκτός έδρας με 2-1. Ανασταλτικός παράγοντας οι απουσίες απόψε, αφού καλείται να παραταχθεί χωρίς Ιέ, Ρεμί, Τουρέ και Μέντεζ. Τα αγωνιστικά προβλήματα των φιλοξενούμενων δίνουν αυτομάτως προβάδισμα στον άσο, αν και η ισοπαλία συγκεντρώνει εξίσου πολλές πιθανότητες. Πιο ασφαλές το under και αυτό θα κρατήσω στο τέλος.

Αμιάν – Μαρσέιγ

Μετά από τρεις ήττες η Αμιάν επιβλήθηκε της Τουλούζ με 1-0 και μάλιστα εκτός έδρας. Πέμπτο no goal στα έξι τελευταία. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αφού την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη. Σοβαρές οι απουσίες των Ζουνγκού, Κονατέ και Αντενόν. Πέρσι ηττήθηκε από τους Μασσαλούς με 2-0. Η Μαρσέιγ μάχεται για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού βλέψεις τίτλου όσο υπάρχει αυτή η Παρί δεν μπορεί να έχει κανείς άλλος στη Γαλλία. Δίκαιη νίκη με 2-0 κόντρα στη Ντιζόν. Εκτος διαδοχικό no goal. Τα πέντε είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Θα απουσιάσει απόψε λόγω τιμωρίας ο Λουίς Γκουστάβο. Στις έξι φετινές της εξόδους έχει μόνο μία νίκη. Αποτελεί το μεγάλο φετινό αγκάθι. Στην απόδοση που κυκλοφορεί το διπλό δεν μπορώ να το επιλέξω. Ναι μεν η Μαρσέιγ είναι το φαβορί, αλλά εκτός έδρας δεν βγάζει την ίδια ενέργεια.

Σε ενδιαφέρει