Α’ Βραζιλίας: «Τελειώνει» με την εξάδα η Ατλέτικο Μινέιρο

Σοβαρεύτηκε στην τελική ευθεία η Ατλέτικο και σήμερα θέλει να τελειώνει με την έκτη θέση,
atlmineiro

Με την αναμέτρηση Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο στο «Vila Belmiro» του Σάο Πάουλο ανοίγει απόψε η αυλαία της 37ης.

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι προέρχονται από διαδοχικές αποτυχίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι σοβαρεύτηκαν στο τέλος και είναι το μεγάλο φαβορί για να είναι μέσα στην εξάδα.

Ανάλυση

Από το εντός έδρας 1-1 εντός απέναντι στην Μποταφόγκο προέρχεται η Σάντος, με το τελικό αποτέλεσμα να την αδικεί. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ στο 36′, ισοφαρίστηκαν μετά τη μία ώρα παιχνιδιού και στη συνέχεια έχασαν αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Ο βαθμός, πάντως, που κατέκτησε την κρατάει μέσα στη 12άδα και θα βρίσκεται στο Σουνταμερικάνα της νέας σεζόν. Ο κόουτς Κούκα γνωστοποίησε πως τη νέα σεζόν δε θα είναι στο τιμόνι της ομάδας, αφού λόγοι υγείας δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει, με τη διοίκηση να έχει ήδη προσεγγίσει τον Άμπελ Μπράγκα.

Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού θα βρίσκονται οι μέσοι Σάντσες και Ρουίζ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο γκολκίπερ Βαντερλέι. Νοκ άουτ τέθηκε ο τραυματίας χαφ Μπρούνο Ενρίκε. Ροντρίγκο, Γκαμπιγκόλ και Γκονζάλες θα αποτελέσουν την τριπλέτα στην επίθεση των γηπεδούχων.

Θα τελειώσει με την εξάδα απόψε η Ατλέτικο Μινέιρο; Ζήσε την αναμέτρηση του «Vila Belmiro» με τις καλύτερες αποδόσεις! 

Από την άλλη μεριά, η Ατλέτικο Μινέιρο αποφάσισε να… σοβαρευτεί στα τελειώματα της σεζόν και με το διπλό μέσα στην έδρα της Ιντερνασιονάλ με 2-1 την περασμένη αγωνιστική έγινε το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της έκτης θέσης. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Κούλπι και όλα δείχνουν πως και το κλίμα στο εσωτερικό της γίνεται όλο και καλύτερο, με τη Διοίκηση να προετοιμάζει το έδαφος για την παραμονή του 65χρονου τεχνικού και την ερχόμενη σεζόν. 

Στα αγωνιστικά, τραυματίας είναι ο χαφ Αντίλσον και δίνεται αμφίβολος για το αποψινό ματς και αν δεν τα καταφέρει υποψήφιος για να καλύψει τη θέση του είναι ο Γκαλντεζάνι. Αντιθέτως, επιστρέφει ο μέσος Ελίας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του την περασμένη αγωνιστική. Ο Ρικάρντο Ολιβέιρα θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση

Σε καλύτερο φεγγάρι βρίσκεται η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία θέλει να σφραγίσει και μαθηματικά την έκτη θέση. Πάμε με το διπλό με κάλυψη DNB. 2 DNB

Σε ενδιαφέρει