Ίπσουιτς – Γουέστ Μπρομ: Πονηρή έξοδος για τους «μπάγκις»

Προσεκτικά θα πάει μετά τη διακοπή στην έδρα της ουραγού η Γουέστ Μπρομ.
Ίπσουιτς – Γουέστ Μπρομ: Πονηρή έξοδος για τους «μπάγκις»

Με την αναμέτρηση Ίπσουιτς – Γουέστ Μπρομ ξεκινάει απόψε η 18η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία.

Η Γουέστ Μπρομ πάει στην έδρα της ουραγού και αυτό μετά από διακοπή σίγουρα εγκυμονεί κινδύνους για μία ομάδα που διεκδικεί άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

Ίπσουιτς – Γουέστ Μπρομ : Over 2,5 (2,02)

Aνάλυση

Aπό την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ρέντινγκ προέρχεται η Ίπσουιτς. Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πάντως τη νίκη με ένα γκολ στο 84′. Ικανοποιημένος έμεινε ο Πολ Λάμπερτ από τους παίκτες του και εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα παραμείνει στην κατηγορία. Έτσι, από τότε που ανέλαβε ο Σκωτσέζος τεχνικός, οι ουραγοί της βαθμολογίας μετρούν δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς δείχνοντας μια σχετική βελτίωση σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν στην αποστολή οι μέσοι Νόλαν και Μπίσοπ και ο φορ Χάρισον, ενώ για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός ο μέσος Εμίρ Χιουζ.

Από την άλλη μεριά, με… στιλ πήγε στη διακοπή η Γουέστ Μπρομ, η οποία συνέτριψε εντός έδρας με 4-1 την πρωτοπόρο -μέχρι εκείνη τη στιγμή- Λιντς και τη… γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο μετά από πέντε ματς για την ομάδα του Ντάρεν Μουρ, το οποίο την έφερε στην 5η θέση και το -5 από την πρωτοπόρο Νόργουιτς. Σήμερα, οι «μπάγκις» θέλουν να συνεχίσουν με ακόμα μία νίκη που θα τους ανεβάσει προσωρινά στη δυάδα και θα περιμένουν πιθανά σταβοπατήματα των αντιπάλων τους για την άνοδο. Στα αγωνιστικά, κανονικά διαθέσιμοι είναι οι χαφ Μπάρι και Μπραντ, ενώ αμφίβολος για την ενδεκάδα είναι ο στόπερ Μπάρτλεϊ που τραυματίστηκε στο γόνατο. Αντιθέτως, βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο οφρ Γκέιλ που σκόραρε στο ματς με τη Λιντς.

Εκτίμηση

Η λογική λέει ότι η Γουέστ Μπρομ έχει την ικανότητα και την ποιότητα να πάρει το αποψινό ματς. Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή το χέρι θα πήγαινε πιο εύκολα στο διπλό. Η βελτίωση της Ίπσουιτς είναι δεδομένη με τον Λάμπερτ στον πάγκο, όχι όμως και ικανή να υπερκεράσει τη σημερινή αντίπαλο. Θα κοιτάξουμε στα πολλά γκολ της αναμέτρησης. Over 2,5

Σε ενδιαφέρει