Α’ Βραζιλίας: Με υπηρεσιακό προπονητή η Σάο Πάολο

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βραζιλίας.
gremio saopaulo lucasuebel gremio

Ολοκληρώνεται με τέσσερις αναμετρήσεις το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Με αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία υποδέχεται η Σάο Πάολο την Γκρέμιο.

Ανάλυση

Σαπεκοένσε – Μποταφόγκο

Επιτέλους το πλάνο της Σαπεκοένσε έπιασε τόπο και κόντρα στη Σάντος εκτός έδρας πήρε το τρίποντο, επικρατώντας 1 – 0. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γκολ της νίκης το πέτυχε μόλις στο 29’ και κατάφερε να κρατήσει αμυντικά, παίρνοντας το απόλυτο από μια δύσκολη έδρα. Στο αποψινό κόντρα στην Μποταφόγκο θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, αφού θα λείψουν οι δύο βασικοί μέσοι, Ρολίμ και Αραούχο.

Τα ντέρμπι δεν τα παίζεις, αλλά τα κερδίζεις και αυτό έκανε η Μποταφόγκο κόντρα στη Φλαμένγκο. Βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη μόλις στο πρώτο μισάωρο όταν πέτυχε δύο γκολ, επικράτησε 2 – 1, παρά τη μείωση του σκορ στο 49’. Έριξε μεγάλο βάρος στην άμυνα και από το αποτέλεσμα δικαιώθηκε. Έχει πολύ καλή παράδοση στην έδρα της Σαπεκοένσε, καθώς έχει 4 εκτός έδρας νίκες.

Εκτίμηση: Πολύ προσεκτικές θα είναι οι δύο ομάδες, αφού προέρχονται από νίκες και κυρίως δεν θέλουν να ηττηθούν. Επιλογή μας το Χ ημίχρονο.

Η μάχη στο πρωτάθλημα Βραζιλίας μαίνεται! Ποιος θα βγει κερδισμένος; 

Φλαμένγκο – Σάντος

Δεν έπιασε καλή απόδοση στο ντέρμπι κόντρα στην Μποταφόγκο η Φλαμένγκο και φυσιολογικά ηττήθηκε 2 – 1 εκτός έδρας. Βέβαια, το γεγονός ότι δεν είχε καλή απόδοση είναι ο κανόνας το τελευταίο διάστημα, αφού τρέχει σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Στα τελευταία της ματς μπαίνουν γκολ, καθώς 5/6 έχουν κάτσει στο Over. Εκτός είναι οι βασικοί Λούκας Πακετά, Ρενέ και Ουίλιαν Αράο.

Οι πολλές απουσίες που είχε να διαχειριστεί η Σάντος στο ματς κόντρα στη Σαπεκοένσε τελικά την κατέβαλαν και ηττήθηκε με 1 – 0 εντός έδρας, σε ένα αποτέλεσμα σοκ. Είχε φυσιολογικά την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αυτό ήταν και το πλάνο των φιλοξενούμενων, δεν αναπτύχθηκε ορθολογικά επηρεασμένη και από το γκολ που δέχθηκε μόλις στο 29’ και έτσι παρέμεινε εκτός 6άδας. Θα λείψουν οι διεθνείς Μπράιαν Ρουίς και ο Κάρλος Σάντσες.

Εκτίμηση: Η Φλαμένγκο επιστρέφει στην έδρα της και κόντρα στη Σάντος που έχει σημαντικές απουσίες και δεν είναι στα καλύτερά της, μπορεί να πάρει τη νίκη. Άσος.

Σάο Πάολο – Γκρέμιο

Καθόλου καλή εμφάνιση για τη Σάο Πάολο στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς και πρέπει να νιώθει πολύ τυχερή με το τελικό 1 – 1. Παρά το γεγονός ότι η γηπεδούχος Κορίνθιανς έμεινε με 10 παίκτες στο 45’, η Σάο Πάολο έμεινε πίσω στο σκορ στο 72’ και τελικά έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 81’ με γκολ του Μπρένερ. Κατόπιν αυτού του αποτελέσματος, ο τεχνικός Ντιέγκο Αγκίρε απολύθηκε και στόχος είναι η είσοδος στην 4άδα. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πάει ως υπηρεσιακός ο Αντρέ Ζαρντίνε. Μόλις μία νίκη στις τελευταίες 9 αγωνιστικές, έχοντας 6 ισοπαλίες και 2 ήττες. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Ντιέγκο Σόουζα και ο εξτρέμ Ρόχας.

Πολύ τυχερή η Γκρέμιο στο ματς κόντρα στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Επικράτησε 2 – 1 βάζοντας το νικητήριο γκολ στο 95’, όταν ο τερματοφύλακας της Βάσκο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και έτσι πήρε ακόμα μία νίκη χωρίς να πείσει ιδιαίτερα. Εκτός από το αποψινό έμεινε ο επιθετικός Ζαέλ και ο κεντρικός αμυντικός, Κανεμάν, που είναι διεθνής με την εθνική Αργεντινής.

Εκτίμηση: Έχει την έδρα η Σάο Πάολο, έχει την αποτελεσματικότητα η Γκρέμιο. GG.

Σε ενδιαφέρει