Α’ Αργεντινής: Τον πρώτο λόγο οι έδρες

Tαγέρες και Ατλέτικο Τουκουμάν έχουν το προβάδισμα απέναντι σε Αλντοσίβι και Ροζάριο Σεντράλ αντίστοιχα.
talleres

Οι αναμετρήσεις Ταγέρες – Αλντοσίβι και Ατλέτικο Τουκουμάν – Ροζάριο Σεντράλ ανοίγουν απόψε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκα στην Αργεντινή. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ανάλυση

Ταγέρες – Αλντοσίβι

Από το δύσκολο διπλό επί της Σαν Λορέντζο (0-1) προέρχεται η Ταγέρες, η οποία μετά από καιρό παρουσιάστηκε σοβαρή σε παιχνίδι μακριά από το σπίτι της. Το γκολ ήρθε στο 12′ από το μέσο Μαρόνι, ήταν πολύ καλή μέχρι την ανάπαυλα, όμως στην επανάληψη πιέστηκε, χωρίς βέβαι να χάσει ποτέ το προβάδισμα. Σήμερα επιστρέφει στην Κόρδοβα, εκεί που έχει πάντα τον… πρώτο λόγο, μετρώντας 8 νίκες σε 13 ματς και θέλει να πάρει ακόμα ένα τρίποντο που θα τη φέρει μέσα στην πρώτη δεκάδα. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο φορ Μοντενέγκρο και ο χαφ Κούμπας, ενώ αμφίβολοι είναι ο μπακ Γοδόι και ο φορ Ορτίς.

Aπό την άλλη μεριά, η Αλντοσίβι δείχνει ότι δεν αντέχει στις… υψηλές στροφές της αρχής της σεζόν. Στο πιο πρόσφατο ματς, η νεοφώτιστη γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 1-4 από την Μπάνφιλντ, σε ένα ματς που παρουσιάστηκε τραγική στο πρώτο ημίχρονο, ενώ όταν… ξύπνησε στην επανάληψη ήταν πραγματικά αργά. Έτσι, έφτασε τις τρεις σερί ήττες, μένοντας στην 12η θέση με 15 βαθμούς. Σήμερα, οι φιλοξενούμενοι θέλουν τουλάχιστον να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις σε μια δυνατή έδρα και να πάρουν ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει στη δράση ο μπακ Γκαλεάνο, ενώ εκτός παραμένουν οι μπακ Γέρι και Μένα και ο χαφ Βίντελα.

H Aργεντινή παίζει με αποδόσεις που… κόβουν την ανάσα!

 

Εκτίμηση

Πολύ δυνατή έδρα διαθέτει η Ταγέρες, η οποία σε όποια κατάσταση κι αν είναι συνήθως εκεί… μεταμορφώνεται. Απέναντι στη νεοφώτιστη περιμένω μια νίκη με το συνηθισμένο 1-0. 1 & Under 3,5

Aτλέτικο Τουκουμάν – Ροζάριο Σεντράλ

Μπορεί το αήττητο σερί της Ατλέτικο Τουκουμάν να έσπασε στην έδρα της Γοδόι Κρουζ (ήττα 1-0) την περασμένη αγωνιστική, όμως για ακόμα ένα ματς η ομάδα του Σιελίνσκι έδειξε με την εμφάνισή της ότι δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αρκετά αποτελεσματική στην επίθεση, όπου μετράει 18 τέρματα σε 10 ματς και σήμερα επιστρέφει στο Τουκουμάν, όπου παραμένει αήττητη στα τελευταία 9 παιχνίδια της. Στα αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μπακ Λάμας και των επιθετικών Νόιρ, Ντίας και Άλβαρες.

Η Ροζάριο Σεντράλ, από την άλλη μεριά, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Κολόν Σάντα Φε, επηρεασμένη μάλλον από την πρόκριση στο κύπελλο επί της μισητής Νιούελς λίγες μέρες πριν. Δέχτηκε το γκολ στο 29′ από πέναλτι των φιλοξενούμενων, εστην επανάληψη ανέβασε στροφές, ισοφάρισε στο 63′, όμως το σκορ έμεινε εκεί. Έτσι, η ομάδα του Μπάουσα παρέμεινε μακριά από τις νίκες για επτά σερί αγωνιστικές και μάλλον σήμερα θα επεκτείνει αυτό το αρνητικό ρεκόρ, αφού μακριά από το Ροζάριο δύσκολα καταφέρνει κάτι καλό (1-4-6). Στα αγωνιστικά, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του επιθετικού Ρουμπέν, ενώ έτοιμοι είναι ο στόπερ Καμπέσας και ο χαφ Λοβέρα.

Εκτίμηση

Όπως και στο πρώτο ματς της βραδιάς, έτσι και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πολύ δυνατή έδρα την οποία επισκέπτεται μια προβληματική ομάδα. Θα πάρω την ίδια επιλογή και εδώ. 1 & Under 3,5

Σε ενδιαφέρει