Φροζινόνε – Φιορεντίνα: Για το πρώτο διπλό οι «βιόλα»

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Φιορεντίνα στην έδρα της ανεβασμένης Φροζινόνε.
fiorentina

Mε την αναμέτρηση Φροζινόνε – Φιορεντίνα ξεκινάει σήμερα η 12η αγωνιστική της Serie A.

Το πρώτο τους φετινό διπλό στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσουν απόψε οι «βιόλα» στην έδρα μιας ομάδας που τον τελευταίο καιρό δείχνει ανεβασμένη.

Τα προγνωστικά μου

Φροζινόνε – Φιορεντίνα : 2-3 goals (2,05)

Ανάλυση

Παρά λίγο να πάρει δεύτερο συνεχόμενο διπλό την περασμένη αγωνιστική η Φροζινόνε, όμως τελικά έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι». Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και αν και βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω από το 61′ δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Όπως και να ‘χει, τα πράγματα δείχνουν αισιόδοξα πλέον για την ομάδα του Λόνγκο, η οποία απέχει μόλις -3 από τη σωτηρία της και θα τα δώσει όλα απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο για θετικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο μεσοεπιθετικός Τσιάνο, ο αριστερός μπακ Μολινάρο, οι χαφ Χάλφρεντσον και Παγκανίνι και οι φορ Αρντάιθ και Ντιονίζι. Τσιοφάνι και Κάμπελ θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο, με τον Φλουτ σε ρόλο επιτελικού.

Aπό την άλλη μεριά, η Φιορεντίνα προέρχεται από την τρίτη σερί ισοπαλία της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1)! Αυτή τη φορά, οι «βιόλα» μοιράστηκαν το βαθμό με τη Ρόμα εντός έδρας, δεχόμενοι την ισοφάριση στο 85′, ενώ είχαν προηγηθεί στο 32′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βερετού. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη για την ομάδα του Πιόλι και σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε αυτές, παίρνοντας το πρώτο φετινό της εκτός έδρας τρίποντο.

Στα αγωνιστικά, διαθέσιμος είναι ο χαφ Νέργκοορντ, ενώ εκτός παραμένουν οι φορ Σοτίλ, Τερό και Γκράιτσιαρ. Κιέζα, Σιμεόνε και Μιραλάς είναι οι επικρατέστεροι για την επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

Φροζινόνε (3-4-1-2)

Σπορτιέλο
Γκολντανίγκα
Αριαούντο
Καπουάνο
Ζαμπάνο
Τσιμπσά
Μαϊέλο
Μπεγκέτο
Φλουτ
Τσιοφάνι
Κάμπελ

Φιορεντίνα (4-3-3)

Λαφόν
Μιλένκοβιτς
Πετσέλα
Βίτορ Ουγκό
Μπιράγκι
Γκέρσον
Βερετούτ
Μπενάσι
Κιέζα
Σιμεόνε
Μιραλάς

Εκτίμηση

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι εμφανής, όμως τη Φιορεντίνα δύσκολα την εμπιστεύεται κανείς εκτός έδρας σε αποδόσεις κάτω του 1,80. Για αυτόν το λόγο κοιτάμε στο λογικό εύρος τερμάτων που εμφανίζουν συχνά και οι δύο. 2-3 goals

Σε ενδιαφέρει