Γιουρόπα Λιγκ (4ος όμιλος): Μάχη… επιβίωσης στην Πόλη

Σπουδαία αναμέτρηση στο Σουκρού Σαράτσογλου ανάμεσα στη Φενέρ και την Άντερλεχτ. Αμφότερες ψάχνουν για ένα νέο ξεκίνημα και θα πέσουν κορμιά.
Γιουρόπα Λιγκ (4ος όμιλος): Μάχη… επιβίωσης στην Πόλη

Με κλειστό το πέταλο των φανατικών θα υποδεχτεί η πρωτοπόρος του ομίλου, Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Σπάρτακ Τρνάβα.

Ανάλυση

Φενέρμπαχτσε – Αντερλεχτ

Τρομερό ματς στο Βέλγιο πριν από δύο εβδομάδες ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Άντερλεχτ προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Μπακάλι στο 35’ και το 49’. Η Φενέρ, όπως, δεν είπε την τελευταία της λέξη και απάντησε μειώνοντας αρχικά με τον Φρέι στο 53’ και ισοφαρίζοντας πέντε λεπτά αργότερα με τον Καλντιρίμ. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα πληρώνοντας τις αμυντικές της αδυναμίες. Πάντως στο ντέρμπι με τη Γαλατά την Παρασκευή κατάφερε να τσιμπήσει το 2-2. Πέντε ματς δίχως νίκη. Επιστρέφει ο φορ Σλιμανί και θα παίξει απόψε στην κορυφή του 4-2-3-1. Πίσω του θα κινούνται οι Αγιού, Ποτούκ και Βαλμπουενά. Η Άντερλεχτ έχει μόλις έναν βαθμό στον όμιλο και επιβάλλεται να παλέψει απόψε μόνο για τη νίκη στην Πόλη. Στο εγχώριο πρωτάθλημα επιβλήθηκε με 2-1 εκτός της Μπέβερεν και βρέθηκε στην πρώτη τετράδα. Παράλληλα έφτασε τα έξι διαδοχικά goal/goal και σήμερα περιμένω να διευρύνει το σερί. Εξάλλου συγκρούονται δύο προβληματικές αμυντικά ομάδες που έχουν οδηγό το πρόσφατο μεταξύ τους 2-2. Ματς που δείχνει να ξεκινάει από… 1-1!

Φενέρ – Άντερλεχτ με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και επιλογές για όλα τα γούστα 

[image 2]Ντ. Ζάγκρεμπ – Σπάρτακ Τρνάβα

Οι εμφανίσεις της και η πορεία στον όμιλο έχουν γεμίσει ενθουσιασμό στους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια της σημερινής αναμέτρησης με τη διαφορά ότι το πέταλο των φανατικών θα είναι κλειστό λόγω τιμωρίας. Στον όμιλο έχει το απόλυτο και με νίκη απόψε εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση. Στην Σλοβακία επιβλήθηκε με 2-1 και ανατροπή χάρη στα γκολ των Γκαβράνοβιτς και Ορσιτς. Νίκη επί της Όσιγιεκ με 2-0 στο πρωτάθλημα Κροατίας που της δίνει αέρα έξι βαθμών από τους διώκτες της στη μάχη του τίτλου. Συμπλήρωσε 13 ματς δίχως ήττα και επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Τρνάβα επέστρεψε στις νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα επικρατώντας της Ποντμπρέζοβα με 2-0. Βρίσκεται στην έκτη θέση, ενώ στον όμιλο του Γιουρόπα έχει μία νίκη και δύο ήττες. Ουσιαστικά θέλει απόψε τουλάχιστον την ισοπαλία ώστε να παίξει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική εντός κόντρα στη Φενέρ. Βέβαια θα έχει προηγηθεί το ματς με την Άντερλεχτ όπου όλα μπορούν να συμβούν. Τρία σερί ματς με σύνολο τερμάτων «2-3». Πέντε no goal στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της στη διοργάνωση. Με 4-2-3-1 απόψε και τον Γκορμπάνι στην κορυφή της επίθεσης. Ο άσος στο 1.25 απορρίπτεται λόγω απόδοσης. Καλή εναλλακτική το over στα επίπεδα του 1.75, σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες.

Σε ενδιαφέρει