Γιουρόπα Λιγκ (1ος όμιλος): Παίρνει ρεβάνς η Λεβερκούζεν

Με νίκη απόψε η Λεβερκούζεν παίρνει ρεβάνς από τη Ζυρίχη για την ήττα στην Ελβετία και την πιάνει στην κορυφή του ομίλου.
Γιουρόπα Λιγκ (1ος όμιλος): Παίρνει ρεβάνς η Λεβερκούζεν

Τέταρτη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με τις αναμετρήσεις Λεβερκούζεν – Ζυρίχη στην Μπάρι Αρίνα και Λουντογκόρετς – ΑΕΚ Λάρνακας στην Λουντογκόρετς Αρένα.

Ανάλυση

Λεβερκούζεν – Ζυρίχη

Η ήττα με 3-2 στη Ζυρίχη πόνεσε πολύ τη Λεβερκούζεν και την έριξε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Με νίκη απόψε επιστρέφει στην κορυφή και παράλληλα εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρόκριση. Στην Μπουντεσλίγκα ταπεινώθηκε εντός από τη Χοφενχάιμ με 4-1 παρουσιάζοντας εκ νέου σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Πέντε σερί over και οχτώ στα εννιά πιο πρόσφατα ματς. Θα υπάρξουν δυο-τρεις αλλαγές. Με 4-2-3-1 απόψε και τον Αλάριο στην κορυφή της επίθεσης. Από πίσω θα βγαίνουν οι Βέντελ και Μπέιλι. Λείπει ο Μπελαράμπι. Η Ζυρίχη βρίσκεται ολομόναχη στην κορυφή του ομίλου έχοντας το απόλυτο των νικών και ουσιαστικά χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να καθαρίσει μαθηματικά. Στην προ δύο εβδομάδων νίκη της κόντρα στη σημερινής της αντίπαλο έφεραν την ανατροπή τα γκολ των Ντομτζιόνι στο 58’ και Οντέι στο 78’. Ο δεύτερος θα ηγηθεί απόψε των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του. Εντυπωσιακό πέρασμα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος από τη Λουκέρνη με 5-2. Ταβάνι της στο ελβετικό πρωτάθλημα η δεύτερο θέση, αφού η Γιουνγκ Μπόις δεν πιάνεται. Στοιχειωδώς σοβαρή να είναι η Λεβερκούζεν θα φτάσει στη νίκη-απάντηση απόψε. Ευλόγως ο άσος κινείται σε χαμηλά επίπεδα, αλλά συνδυαστικά με το over αποκτά μια κάποια αξία.

Ετοιμη να πιάσει κορυφή στον όμιλο δείχνει η Λεβερκούζεν. Θα τα καταφέρει; 

[image 2]Λουντογκόρετς – ΑΕΚ Λάρνακας

Τον ρόλο των φτωχών συγγενών έχουν ως τώρα στον όμιλο οι δύο ομάδες και η ηττημένη να συνεχίσει να τον έχει μέχρι το φινάλε. Αντιθέτως όποια επικρατήσει μπορεί να ελπίζει στο να μπει σφήνα στο δίδυμο Ζυρίχης – Λεβερκούζεν. Στο μεταξύ τους ματς στην Κύπρο έμειναν στο 1-1. Ο Λουκόκι άνοιξε το σκορ για τη Λουντογκόρετς στο 7’, αλλά ο Ζόρζε ισοφάρισε για τους Κύπριους στο 25’ με πέναλτι. Οι γηπεδούχοι πάτησαν στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος μετά το εκτός έδρας 4-1 με την Εταρ. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕ Λεμεσού τερματίζοντας ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal. Στην αντίπερα όχθη η «Λούντο» συμπλήρωσε έξι διαδοχικά αμφίσκορα ματς. Θα δώσω το προβάδισμα λόγω έδρας στην γηπεδούχο, αλλά το 1.65 δεν με γεμίζει. Αντιθέτως μου αρέσει πολύ συνδυαστικά με το over 1,5 στα επίπεδα του διπλασιασμού.

Σε ενδιαφέρει