Α’ Αργεντινής: Κοιτάζει ψηλά η Ιντεπεντιέντε

Με νίκη απόψε κόντρα στη Σαν Μαρτίν η Ιντεπεντιέντε πλησιάζει σε απόσταση βολής από την κορυφή.
Α’ Αργεντινής: Κοιτάζει ψηλά η Ιντεπεντιέντε

Εξ αναβολής αναμέτρηση στο Λιμπερταδόρες Ντε Αμέρικα ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και τη Σαν Μαρτίν.

Τα προγνωστικά μου

Ιντεπεντιέντε – Σαν Μαρτίν: 1 

Ανάλυση

Ιδιαίτερα ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Ιντεπεντιέντε πετυχαίνοντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς και πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 2-0 επί της Αρχεντίνος. Σκόραρε δις ο Γκιγκλιότι, ένα σε κάθε ημίχρονο. Τέσσερα goal/goal και over στα πέντε τελευταία ματς. Με νίκη ανεβαίνει στην πρώτη τετράδα. Δεν υπολογίζονται Σίλβα και Μπενίτες. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Γκιγκλιότι και από πίσω τους Ρομέρο, Μέσα και Σερούτι.

Βλέπει τετράδα η Ιντεπεντιέντε. Θα καταφέρει να κερδίσει απόψε; 

Από τον πάτο της βαθμολογίας η Σαν Μαρτίν αναρριχήθηκε μαζεύοντας επτά βαθμούς στα τρία τελευταία. Πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Σαν Χουάν. Ο Κόστα στο 67’ και ο Γκαρσία στο 87’. Τα 10 από τα 11 τελευταία παιχνίδια της ήταν under. Αγωνίζεται πάντα με πρώτο τη μέλημα το μηδέν στα μετόπισθεν. Τιμωρημένος ο μέσος Αρέγκι. Κλασικό 4-4-2 απόψε έχοντας επιθετικό δίδυμο τους Μπίλερ και Ροντρίγκες.

Εκτίμηση

Η Ιντεπεντιέντε διαθέτει ανώτερο σύνολο και βρίσκεται σε φάση αντεπίθεσης. Φιλότιμη η Σαν Μαρτίν, αλλά δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων και τη θέληση να πλησιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ασος.

Σε ενδιαφέρει