Μπάγερν – ΑΕΚ: Κυνηγώντας το θαύμα

Η ΑΕΚ πάει στο Μόναχο έχοντας το δικαίωμα να ονειρεύεται και κανείς δεν θα της το στερήσει.
Μπάγερν – ΑΕΚ: Κυνηγώντας το θαύμα

Τέταρτη αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπάγερν να υποδέχεται την ΑΕΚ στην Αλιάντς Αρένα.

Τα προγνωστικά μου

Μπάγερν – ΑΕΚ: 1 & under 3,5 (2.25)

Ανάλυση

Πάνω που δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς η Μπάγερν κάτι γίνεται και επιστρέφει στην εσωστρέφεια. Γκέλα ολκής εντός έδρας κόντρα στην Φράιμπουργκ μένοντας στο 1-1. Προηγήθηκε στο 80’ με τον Γκνάμπρι, αλλά ισοφαρίστηκε στο 89’ κόντρα στη ροή. Τα 10 από τα 11 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ήταν goal/goal. Στο ΟΑΚΑ αγχώθηκε για 60 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών έφτασε στο 2-0. Με νίκη απόψε και παράλληλα ήττα τη Μπενφίκα εξασφαλίζει την πρόκριση. Δεν παίζουν Τιάγκο, Τολισό, Κομάν και Ρόμπεν. Θα παίξει με 4-1-4-1 έχοντας στην κορυφή τον Λεβαντόφσκι και ακραίους τους Γκνάμπρι και Ριμπερί.

Θα καταφέρει η ΑΕΚ να κάνει το θαύμα στο Μόναχο; 

Η ΑΕΚ βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκριση. Μόνο κέρδος μπορεί να έχει από τη σημερινή αναμέτρηση στο Μόναχο. Πριν δύο εβδομάδες κοίταξε στα μάτια τη μεγάλη της αντίπαλο για 60 λεπτά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και απέδειξε πως μέχρι ενός σημείου μπορεί να παλέψει. Σίγουρα δεν πάει ως πρόβατο επί σφαγή στην Αλιάντς Αρίνα. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Απογοητευμένος ο Ουζουνίδης. Θα παραταχθεί απόψε χωρίς Μπακασέτα, Οικονόμου και Λιβάγια. Προέρχεται από πέντε διαδοχικά No Goal. Τα 8 από τα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Με γεμάτο κέντρο και 4-2-3-1 έχοντας αιχμή του δόρατος τον Πόνσε στην επίθεση. Πίσω του θα κινούνται οι Κλωναρίδης, Γκάλο και Μπογέ.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν (4-1-4-1)

Νόιερ

Κίμιχ

Μόατενγκ

Χούμελς

Αλάμπα

Μαρτίνεθ

Γκνάμπρι

Χάμες

Γκορέτσκα

Ριμπερί

Λεβαντόφσκι

ΑΕΚ (4-2-3-1)

Μπάρκας

Μπακάκης

Τσιγκρίνσκι

Τσόσιτς

Χουλτ

Σιμόες

Γαλανόπουλος

Γκάλο

Κλωναρίδης

Μπογέ

Πόνσε

Εκτίμηση

Κακά τα ψέματα υπάρχει φαβορί και είναι η Μπάγερν. Θα πρόκειται για έκπληξη μεγατόνων αν δεν πάρει αυτό  το ματς. Ερχεται από γκέλα στο πρωτάθλημα θα πει από νωρίς δυνατά. Θεωρώ πως οι Γερμανοί θα φτάσουν στη νίκη, αλλά η ΑΕΚ του Ουζουνίδη είναι ομάδα που δεν ταπεινώνεται. Θα ρισκάρω επιλέγοντας το combo άσου και under 3,5. Ελπίζω να μν μπει κάποιο γρήγορο γκολ που θα κάνει ροντέο το ματς.

Σε ενδιαφέρει