ΤΣΣΚΑ – Ρόμα: Τα ρέστα τους οι Ρώσοι

Η ΤΣΣΚΑ παίζει απόψε το τελευταίο τη χαρτί για ην πρόκριση, αφού σε περίπτωση ήττας χαιρετάει το όνειρο.
ΤΣΣΚΑ – Ρόμα: Τα ρέστα τους οι Ρώσοι

Οριακή μάχη στη Μόσχα για την τέταρτη αγωνιστική στον έβδομο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

ΤΣΣΚΑ – Ρόμα: 2-3 γκολ (2.00)

Ανάλυση

H ΤΣΣΚΑ προσπαθεί να βρει ένα σταθερό αγωνιστικό προφίλ, αλλά διαρκώς τα σκαμπανεβάσματα κάνουν την εμφάνισή τους. Ερχεται από το εκτός έδρας 0-0 στο τοπικό ντέρμπι της Μόσχας με τη Ντιναμό. Στη Ρώμη δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ματς και μοιραία ηττήθηκε με 3-0. Θα ψάξει απόψε τη ρεβάνς γιατί είναι και ο μόνος τρόπος μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Σημαντικές οι απουσίες των Βάσιν, Κουτσάεφ, Μπίστροβιτς και Ερνάντες. Θα παραταχθεί με 5-3-2 έχοντας στην επίθεση τους Αχμέτοφ και Τσάλοφ.

Μεγάλη μάχη στη Μόσχα με πληθώρ ειδικών στοιχημάτων

Η Ρόμα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι βγάζοντας το τελευταίο διάστημα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Εμεινε στο 1-1 εκτός κόντρα σε Νάπολι και Φιορεντίνα. Θετικά κρίνονται τα αποτελέσματα. Νωρίτερα είχε κερδίσει με 3-0 την ΤΣΣΚΑ χάρη σε δύο γκολ του Τζεκο και ένα του Ουντέρ. Τα 5 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Με νίκη απόψε καθαρίζει ουσιαστικά την πρόκριση. Στα πιτς Κάρσντροπ, Λούκα Πελεγκρίνι, Περότι και Ντε Ρόσι. Καθαρό 4-2-3-1 με τον Τζέκο να σηκώνει το βάρος της επίθεσης. Πίσω του θα κινούνται Φλορέντσι, Λορ. Πελεγκρίνι και Κλάιφερτ.

Πιθανές ενδεκάδες

ΤΣΣΚΑ (5-3-2)

Ακινφέεφ

Ναμπάπκιν

Τσερνόφ

Μάγκνουσον

Μπεκάο

Φερνάντες

Ομπλίκοφ

Τζαγκόεφ

Βλάσιτς

Αχμέτοφ

Τσάλοφ

Ρόμα (4-2-3-1)

Ολσεν

Σαντόν

Φάσιο

Μανωλάς

Κολάροφ

Κριστάντε

Ενζόνζι

Φλορέντσι

Λορ.Πελεγκρίνι

Κλάιφερτ

Τζέκο

Εκτίμηση

Η ΤΣΣΚΑ στο σπίτι της αντλεί μεγάλη δυναμική και κοιτάει τους πάντες στα μάτια. Αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει πρέπει απόψε να κερδίσει ή έστω να μην ηττηθεί. Από την άλλη η Ρόμα με νίκη καθαρίζει, ενώ με ισοπαλία παραμένει σε ρόλο αφεντικού. Θα ποντάρω στηριζόμενος στην στατιστική των δύο ομάδων επιλέγοντας το σύνολο τερμάτων «2-3».  

Σε ενδιαφέρει