Βικτόρια Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης: Τώρα αρχίζει να… Σολάρι

Στην Τσεχία από τη Βικτόρια Πλζεν φιλοξενείται η Ρεάλ Μαδρίτης, που επιχειρεί το... restart με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της.
Βικτόρια Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης: Τώρα αρχίζει να… Σολάρι

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιχειρεί να αφήσει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν και με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της πλέον, θέλει να τελειώνει με την υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ

Αντίπαλός της η Βικτόρια Πλζεν που θέλει να μιμηθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να σοκάρει τη «βασίλισσα».

Σέντρα στις 22:00.

Τα προγνωστικά μου

Βικτόρια Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης: Over 3,5 (2.20)

Ανάλυση

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Τσεχίας επέστρεψε η Βικτόρια Πλζεν, καθώς με τη νίκη της στην Οστράβα με 1 – 0, φώναξε ότι είναι εδώ. Έδειξε μάλιστα και καλό χαρακτήρα ως ομάδα, αφού αντέδρασε άμεσα μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από την Μπάνικ. Συμπλήρωσε με αυτή τη νίκη πέντε αγώνες χωρίς ήττα, ενώ σε όλα αυτά έχει συντελέσει και η… Ρεάλ Μαδρίτης. Η εμφάνισή της στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αξίζει επαίνου, αφού παρά την τεράστια διαφορά δυναμικότητας, ήταν ανταγωνιστική, αλλά προδόθηκε κυρίως από το δέος των όσων ζούσε. Μόλις στο 11’ έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Μπενζεμά και παρά τις ευκαιρίες που έχασε, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 55’ με τον Μαρσέλο. Πέτυχε, βέβαια, το ένα γκολ που άξιζε στο 79’. Εκτός εν όψει του αποψινού μεγάλου παιχνιδιού είναι ο βασικός φορ, Κρμέντσικ, που θα χάσει όλη τη σεζόν.

Θα μπορέσει η Βικτόρια Πλζεν να σοκάρει τη Ρεάλ ή με τον Σολάρι στον πάγκο της η «βασίλισσα» δεν έχει όρεξη για αστεία; 

Ναι μεν η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά οι πληγές στο σώμα της και στο μυαλό της από την πεντάρα που δέχθηκε από την Μπαρτσελόνα είναι πολύ βαθιές για να γιατρευτούν από ένα 2 – 0 επί της Βαγιαδολίδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πολύ αγχωτική επικράτησε αφού το 1 – 0 σημειώθηκε στο 84’ με αυτογκόλ και το 2 – 0 στο 89’. Μάλιστα, μέσα στη διάρκεια του αγώνα, η Βαγιαδολίδ είχε δύο δοκάρια, με τον Κουρτουά να στέκεται τυχερός. Αυτό ήταν και το ντεμπούτο του Σαντιάγκο Σολάρι στο πρωτάθλημα και κανείς δεν ξέρει πλέον αν θα συνεχίσει στο πόστο αυτό ή όχι. Σημειώνεται δε, ότι ήταν η πρώτη νίκη στην Πριμέρα, έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Ακολουθεί πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο «Μπαλαΐδος» κόντρα στη Θέλτα. Εκτός είναι σταθερά ο Καρβαχάλ, όπως θα είναι στο αποψινό οι Βαγέχο, Βαράν, Μαρσέλο και Μαριάνο Ντίας.

Πιθανές ενδεκάδες

Βικτόρια Πλζεν (4 – 2 – 3 – 1)

Χρούσκα

Ρέζνικ

Χέιντα

Χούμπνικ

Λιμπέρσκι

Προχάζκα

Χροσόφσκι

Χάβελ

Σέρμακ

Κόπιτς

Τσόρι

Ρεάλ Μαδρίτης (4 – 3 – 3)

Κουρτουά

Οντριοθόλα

Σέρχιο Ράμος

Νάτσο

Ρεγκιλόν

Κασεμίρο

Κρόος

Ίσκο

Μπέιλ

Μπενζεμά

Ασένσιο

Εκτίμηση

Δεν έχει φυσικά να ασχοληθούμε με το οποιοδήποτε σημείο στην αναμέτρηση. Ωστόσο, έχοντας στο μυαλό μας την εικόνα του πρώτου ματς, αναμένονται τώρα να σημειωθούν περισσότερα γκολ και ενδεχομένως να βοηθήσει σε αυτό και η Βικτόρια. Over 3,5.

Σε ενδιαφέρει