Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ: Ματς για γκολ στο Βελιγράδι

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν πρόκειται να κλειστεί κόντρα στη Λίβερπουλ, αφού δεν έχει να χάσει τίποτα. Από την άλλη οι Άγγλοι έχουν σκοράρει στα 13 από τα 15 φετινά τους παιχνίδια.
redstar liverpool

Για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Ράικο Μίτιτς».

Τα προγνωστικά μου

Ερυθρός Αστ. – Λίβερπουλ: Goal/Goal (2.20)

Ανάλυση

Όλα καλά και άγια στο πρωτάθλημα Σερβίας για τον Αστέρα, όπου έχει χτίσει διαφορά 9 βαθμών από τους διώκτες του, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι άλλη υπόθεση. Μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τη Νάπολι ακολούθησε το βαρύ 6-1 από την Παρί και η τεσσάρα από τη Λίβερπουλ. Πάντως αυτές είναι οι μοναδικές ήττες του συνολικά μέχρι τώρα στη σεζόν. Παράλληλα μετράει οχτώ over στα δέκα τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το Σάββατο κέρδισε άκρως επαγγελματικά στην έδρα της Νόβι Σαντ με 2-0. Αυτογκόλ το πρώτο, ο Μπεν το δεύτερο. Απουσιάζει ο Μποακιέ. Θα παραταχθεί με 4-3-3 έχοντας επιθετική τριπλέτα του Μάριν, Πάνκοφ και Μπεν.

Θα καταφέρει να περάσει αλώβητη από το Βελιγράδι η Λίβερπουλ; 

Η Λίβερπουλ έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο στο Έμιρεϊτς κόντρα στην Άρσεναλ. Προηγήθηκε με τον Μίλνερ στο 61’, αλλά δεν άντεξε σο φινάλε και ισοφαρίστηκε επτά λεπτά πριν το φινάλε. Ετσι έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας. Στο εντός με τον Ερυθρό Αστέρα δεν αγχώθηκε ούτε στο ελάχιστο φτάνοντας άνετα στο 4-0. Δύο γκολ ο Σαλάχ και από ένα Φιρμίνο και Μανέ. Φυσικά αυτή θα είναι η μαγική επιθετική τριπλέτα του Κλοπ και απόψε στο 4-3-3. Το ματς είναι κρίσιμο, αφού Οι γηπεδούχοι έχουν κόψει ήδη βαθμούς από η Νάπολι στο Βελιγράδι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει επτά over στα οχτώ τελευταία ματς. Τα έξι από αυτά ήταν goal/goal. Δεν παίζει ο μέσος Χέντερσον.

Πιθανές ενδεκάδες

Ερυθρός Αστ. (4-3-3)

Μπόργαν

Στόικοβιτς

Σάβιτς

Ντέγκενεκ

Ρόντιτς

Γιόβισιτς

Κρστιτς

Γιόβανσιτς

Μάριν

Πάνκοφ

Μπεν

Λίβερπουλ (4-3-3)

Άλισον

Άρνολντ

Λόβρεν

Φαν Ντάικ

Ρόμπερτσον

Μίλνερ

Βαϊνάλντουμ

Φαμπίνιο

Μανέ

Σαλάχ

Φιρμίνο

Εκτίμηση

Τα διπλό σίγουρα έχει το προβάδισμα, αλλά το 1.20 είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Μα αναγκάζει να κινηθούμε σε πιο ειδικά μονοπάτια. Ο Αστέρας δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα και θα παίξει ανοιχτά στην ισχυρή του έδρα. Η Λίβερπουλ με την ταχύτητα που διαθέτει από τη μέση και μπροστά δύσκολα δεν θα σκοράρει. Ως εκ τούτου το goal/goal κρίνεται value σε αποδόσεις κοντά στο 2.20.

Σε ενδιαφέρει