Α’ Ιταλίας: Με απουσίες στο Αρτέμιο Φράνκι

Η Ρόμα μετά την ισοπαλία κόντρα στη Νάπολι καλείται να δείξει χαρακτήρα στην Φλωρεντία παίζοντας με απουσίες.
fiore

Τρία σπουδαία μας περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής του Καμπιονάτο σε Μιλάνο, Φλωρεντία και Τορίνο.

Ανάλυση

Ίντερ – Τζένοα

Τρομερό διπλό στη Ρώμη επί της Λάτσιο με 3-0 για την Ίντερ. Απέδειξε πως η φετινή της πορεία μόνο φούσκα δεν είναι και μπορεί να αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού. Πραγματικά δείχνει να κερδίζει κάποια ματς από συνήθεια πλέον. Σε τρομερή κατάσταση  Ικάρντι που σκόραρε δις. Το άλλο ο Μπρόζοβιτς. Εξι σερί νίκες σο Καμπιονάτο. Τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Ακολουθεί σπουδαίο ματς κόντρα στην Μπαρτελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Σπαλέτι θα προβεί σε 2-3 αλλαγές φρεσκαρίσματος. Η Τζένοα είναι σαφέστατα πιο κουρασμένη από τους γηπεδούχους, αφού είχε εξ αναβολής αναμέτρηση μεσοβδόμαδα κόντρα στη Μίλαν, όπου ηττήθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις 2-1. Μαχητική ομάδα. Δεν τα παρατάει. Μόνο μία νίκη στις 10 πιο πρόσφατες εξόδους της. Πέραν του κίπερ Μαρκέτι και του αμυντικού Σπόλι θα λείψει απόψε ο πολύτιμος αμυντικός Κρισίτο λόγω τιμωρίας. Δεδομένο το 3-5-2 με στόχο να ελέγξει όσο μπορεί τον χώρο του κέντρου. Ξεκάθαρο φαβορί η Ιντερ, αλλά το γεγονός ότι θα υπάρξουν αλλαγές φοβάμαι μην την αποπροσανατολίσει. Η Τζένοα είναι κουρασμένη και λογικά θα λυγίσει έστω και δύσκολα. Χαμηλός ο άσος, καλή εναλλακτική το σύνολο τερμάτων «2-3».

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στην ενδέκατη αγωνιστική του Καμπιονάτο

Φιορεντίνα – Ρόμα

Καλύτερη από την Τορίνο, αλλά κόλλησε στο 1-1 η Φιορεντίνα. Ψάχνει ακόμα το πρώτο της φετινό διπλό. Πάντως εντός έδρας δεν χάνει από κανέναν παίζοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Κόντρα στη Ρόμα έχει κακή παράδοση στο Αρτέμιο Φράνκι μετρώντας προσφάτως 4 ήττες σε 6 αγώνες. Τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Καθαρό 4-3-3 με επιθετική τριπλέτα τους Κιέζα, Πιάτσα και Σιμεόνε. Η Ρόμα έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη κόντρα στη Νάπολι. Ισοφαρίστηκε από το πουθενά στο 90’, αποτέλεσμα που έτσι όπως ήρθε έφερε μεγάλη απογοήτευση. Σκόρερ ο Ελ Σαράουι. Εκτός έδρας μετράει 8 under σε 10 εξόδους. Λείπουν Περόι, Πελεγκρίνι, Ντε Ρόσι και Κάρσντορπ. Δεδομένο το 4-2-3-1 από τον Ντι Φραντζέσκο με τον Τζέκο στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω τους Ουντέρ, Ελ Σαράουι και Τζιανόλο. Από τη μία η πανίσχυρη έδρα της Φιορεντίνα και από την άλλη οι απουσίες της Ρόμα γέρνουν προς τα αριστερά την πλάστιγγα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κοντράρω τους Ρωμαίους που εκτός έδρας αποδίδουν πολύ καλά και συν τοις άλλοι έχουν σύμμαχο την παράδοση. Περισσότερο προς την ισοπαλία.

Γιουβέντους – Κάλιαρι

Η πρωταθλήτρια κερδίζει ακόμα και στις κακές μέρες. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Έμπολι μέχει που ανέλαβε δράση ο μεγάλος Ρονάλντο. Αρχικά από την άσπρη βούλα και εν συνεχεία με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έφερε τούμπα το ματς και χάρισε τη νίκη στη Γιούβε. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τα οχτώ «2-3» γκολ στα εννιά τελευταία. Λείπουν Κιελίνι, Μπερναρντέσκι και Τσαν. Δεδομένο το φουλ επιθετικό 4-3-3 με τριπλέτα μπροστά τους Ντιμπάλα, Ρονάλντο και Κόστα. Η Κάλιαρι πάει στο Τορίνο να κάνει το παιχνίδι της και όπου την βγάλει. Νίκη με 2-1 επί της Κιέβο έστω και δύσκολα. Αυτό το ματς είχε στοχοποιήσει. Το σημερινό αποτελεί πολυτέλεια. Συμπλήρωσε 10 under στα 12 τελευταία ματς δείχνοντας ξεκάθαρα πως φέτος την απασχολεί περισσότερο το ανασταλτικό κομμάτι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Νοκ άουτ οι Λυκογιάννης, Φαρίας και Κλάβαν. Με 4-3-1-2 απόψε έχοντας στην επίθεση τους Πέδρο και Παβολέτι. Πίσω τους θα κινείται ο Κάστρο. Η Γιούβε έχει στο μυαλό της το ματς με τη Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα φορτσάρει ιδιαίτερα. Η Κάλιαρι φέτος δεν εκτίθεται αμυντικά. Ολοταχώς προς το «2-3» το ότι αμφότερες το φέρνουν κατά κόρων φέτος.

Σε ενδιαφέρει