Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ψάχνουν μια ελπίδα οι γηπεδούχοι

Δέκατη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα και το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης
de ded e be bcaac

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανοίγει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και τρέχουν αήττητο σερί 4 αγώνων.

Τα προγνωστικά μου

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Over 2,5 (1.86)

Ανάλυση

Δεν έχουν περάσει άλλες κι άλλες ομάδες από την έδρα της Χοφενχάιμ, σιγά την το έκανε η τελευταία στη βαθμολογία Στουτγκάρδη, που δείχνει να παραπαίει. Μόλις στο 8’ έμεινε με 10 παίκτες και άρχισε φυσιολογικά και δικαιολογημένα σύστημα φουλ άμυνας, μπας και γλιτώσει κάτι. Πράγματι, στο πρώτο ημίχρονο κράτησε το μηδέν και έδειχνε σφυγμό. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να δεχθεί το πρώτο τέρμα. Από το 48’ μέχρι το 60’ δέχθηκε τέσσερα γκολ, παρουσιάζοντας και κακή νοοτροπία ως ομάδα μετά το 1 – 0. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Βάιντσιρλ, έχει αρχίσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της με 4 – 0, μετά το πέρασμα της Ντόρτμουντ από την έδρα της. Αν θέλει να έχει ελπίδα σήμερα, πρέπει να συμμαζευτεί αυτό το αμυντικό χάλι, αλλά είναι άγνωστο κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό το… θαύμα σε μία εβδομάδα. Και μέσα σε όλα αυτά, σημειώνεται το γεγονός ότι σε 9 ματς έχει σκοράρει μόλις στα 3 από αυτά. Εκτός οι Ινσούα, Σόσα, Ντιντάβι, Δώνης.

 

Απόδραση από την έδρα της Νυρεμβέργης για την Άιντραχτ σε μια εμφάνιση που δείχνει το πνεύμα «refuse to lose». Έμεινε πίσω στο σκορ στο 79’, έπειτα από κακή εμφάνιση και δικαιολογημένη εξέλιξη, με τους γηπεδούχους να έχουν χάσει και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά, μην έχοντας τίποτα να χάσε στα τελευταία λεπτά, βγήκε μαζικά στην επίθεση και τελικά δικαιώθηκε στο 92’ με την ισοφάριση σε 1 – 1 και τον βαθμό στο σακούλι. Τρέχει πλέον σερί 4 αγώνων χωρίς ήττα (3 νίκες και αυτή η ισοπαλία) στην Μπουντεσλίγκα και 6 σε όλες τις διοργανώσεις. Εννοείται ότι η ομάδα του Χίτερ δεν έχει πλέον καμία σχέση με την ομάδα που παρουσιάστηκε στην αρχή της σεζόν και είναι βελτιωμένη, επιθετικά και αμυντικά. Έχει σκοράρει και στα 9 ματς πρωταθλήματος ενώ 8 από αυτά κατέληξαν και στο GG. Εκτός και πάλι ο Τορό, οι υπόλοιπες απουσίες δεν επηρεάζουν.

Πιθανές ενδεκάδες

Στουτγκάρδη (3 – 4 – 1 – 2)

Τσίλερ

Μπάουμγκαρτλ

Μπάντστουμπερ

Παβάρ

Μαφέο

Ασκασίμπαρ

Γκέντνερ

Αόγκο

Τόμι

Γκονζάλες

Γκόμεζ

Άιντραχτ (3 – 3 – 2 – 2)

Τραπ

Άμπραχαμ

Χασέμπε

Εντικά

Ντα Κόστα

Φερνάντες

Κόστιτς

Ντε Γκουζμάν

Γκατσίνοβιτς

Αλέρ

Ρέμπιτς

Εκτίμηση

Δεν είναι δυνατόν να φάει πάλι 4 γκολ η Στουτγκάρδη, αλλά δεν μου φαίνεται και πιθανό να μην δεχθεί ξαφνικά και γκολ, από μια ομάδα που σκοράρει ανελλιπώς. Αποφεύγουμε τα σημεία, πάμε στο Over 2,5.

Σε ενδιαφέρει