Μίλαν – Τζένοα: Η μία βλέπει τετράδα, η άλλη πεντάδα

Μόνο νίκη βλέπουν απόψε Μίλαν και Τζένοα. Η μεν πρώτη με το τρίποντο πιάνει την τέταρτη θέση και η δε δεύτερη την πέμπτη.
MILANGENOA

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Καμπιονάτο με τη Μίλαν να υποδέχεται στο Σαν Σίρο την Τζένοα.

Τα προγνωστικά μου

Μίλαν – Τζένοα: Over 2,5 (1.70)

Ανάλυση

Μεγάλο προβληματισμός έφεραν στη Μίλαν οι ήττες από την Ιντερ με 1-0 στο Καμπιονάτο και την Μπέτις με 2-1 στο Γιουρόπα. Κόντρα στη Σαμπντόρια δεν ήθελε με τίποτα να τριτώσεις το… κακό και τα κατάφερε επικρατώντας με 3-2. Επτά goal/goal στα οχτώ τελευταία ματς. Τα 5 συνοδεύτηκαν από over. Με νίκη απόψε πιάνει τη Λάτσιο στην τέταρτη θέση. Δεν θέλει με τίποτα να χάσει την ευκαιρία. Μεγάλο σύμμαχος η παράδοση κόντρα στην Τζένοα με 19 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Λείπουν Μοντολίβο, Μποναβεντούρα αι Στρίνιτς. Καθαρό 4-4-2 κι απόψε με επιθετικό δίδυμο τους Κουτρόνε και Ιγκουαϊν. Από τα άκρα θα βγαίνουν οι Σούσο και Λαξάλτ.

Εξ αναβολήςς αναμέτρηση στο Μιλάνο με πληθώρα ειδικών στιχημάτων

Η Τζένοα βρίσκεται στα μέσα της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-2-3 και έξι over σε εννιά αγώνες. Ερχεται από το 2-2 κόντρα στην Ουντινέζε, σε ένα ματς που προηγήθηκε δύο φορές και ισάριθμες ισοφαρίστηκε. Τα γκολ οι Ρόμουλο και Ρομέρο. Σε περίπτωση νίκη απόψε αναρριχάται στην πεντάδα που αποτελεί και το αγωνιστικό της ταβάνι. Εκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη τις δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Λείπει απόψε ο κίπερ Μαρκέτι, αλλά και οι Ρομέρο, Σπόλι και Φαβίλι. Κλασικό σχήμα και τρία στόπερ και 3-5-2. Επιθετικό δίδυμο οι Πιόντεκ και Κουαμέ.

Πιθανές ενδεκάδες

Μίλαν (4-4-2)

Ντοναρούμα

Αμπάτε

Μουσάκιο

Ρομανιόλι

Ροντρίγκες

Σούσο

Κέσι

Μπίγλια

Λαξάλτ

Κουτρόνε

Ιγκουαϊν

Τζένοα (3-5-2)

Ράντου

Μπιράσκι

Λόπες

Κρισίτο

Λάζοβιτς

Ρόμουλο

Μπέσα

Βελόζο

Ζουκάνοβιτς

Πιόντεκ

Κουαμέ

Εκτίμηση

Η παράδοση οδηγεί στην άσο. Η αδυναμία της Μίλαν να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στο goal/goal. Προσωπικά δεν αποκλείω να συμβούν και τα δύο, αλλά θα είμαι πιο εγκρατής. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν υπάρχει το combo άσου και goal/goal.  Για τους πιο επιφυλακτικούς το απλό over. Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία.

Σε ενδιαφέρει