Σούπερ Λίγκα: Αγριεύει ο Ολυμπιακός

Η ήττα από τον ΟΦΗ και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα πείσμωσαν τον Ολυμπιακό που άρχισε να δίνει απαντήσεις αρχίζοντας από τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Ντούντελανζ και θέλει να συνεχίζει απόψε κόντρα στον Απόλλωνα.
pondense

Στην σκιά του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό διεξάγονται απόψε επίσης τα Ξάνθη – Γιάννενα και Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης.

Ανάλυση

Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Ξάνθη και δικαίως παραμένει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Μεγάλο διπλό στη Βοιωτία επί του Λεβαδειακού με 2-1. Ο Μπαξεβανίδης άνοιξε το σκορ στο 45’, ο Γέντρισεκ από την άσπρη βούλα έγραψε το 2-0 στο 70’ και απλώς οι αντίπαλοί της μείωσαν στις καθυστερήσεις. Έχει να ηττηθεί από την πρεμιέρα και το 0-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τα έξι από τα οχτώ φετινά της παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν under. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Γέντρισεκ αιχμή του δόρατος στην επίθεση και από πίσω τους Σενο, Ντουρίτσκοβιτς και Μπρίτο. Ο ΠΑΣ αδικεί τον εαυτό τους με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Το άγχος έχει κυριεύσει τους παίκτες. Τρεις σερί ήττες με τέρματα 1-5. Πιο πρόσφατο το εντός έδρας 0-2 από τον Παναιτωλικό. Άξιζε ένα γκολ. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, πίεσε για την ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες και στο τέλος δέχτηκε το δεύτερο από κόντρα όταν όλοι είχαν βγει στην επίθεση. Τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3», όπως και τα τέσσερα πιο πρόσφατα κόντρα στους Ακρίτες. Τάσσομαι με την πρόσφατη παράδοση και επιλέγω το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων. Κάπου στο 1-1 με 2-1 βλέπω την αναμέτρηση.

Ντέρμπι στα Πηγάδια, άνιση μάχη στο Φάληρο με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

Ολυμπιακός – Απ. Σμύρνης

Διπρόσωπος από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Κακός στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, όπου ηττήθηκε με 1-0. Καταιγιστικός μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα με αντίπαλο τη Ντούντελανζ, την οποία καθάρισε εύκολα στο Λουξεμβούργο με 2-0. Τερμάτισε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων. Ο Μαρτίνς ετοιμάζει κάποιες αλλαγές απόψε. Αφησε εκτός αποστολής τους Τουρέ, Τσιμίκα και Μεριά. Δεδομένες και οι απουσίες των επιθετικών Χασάν και Γκερέρο, με τον τελευταίο να χτυπάει μεσοβδόμαδα. Ετσι το βάρος του φουνταριστού αναμένεται να σηκώσει ο Χριστοδουλόπουλος. Δεν έχει μείνει κι άλλος υγιής. Πίσω του στο 4-2-3-1 θα κινούνται Ναουέλ, Ποντένσε και Φορτούνης. Ο Απόλλωνας δεν μπορεί με τίποτα να ορθοποδήσει. Μόνο ήττες ως τώρα. Βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν. Ούτε η αλλαγή προπονητή έφερε ευεργετικά αποτελέσματα. Βέβαια είχε και δύσκολο έργο παίζοντας κατά σειρά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και απόψε με Ολυμπιακό. Εξι σερί αγώνες με σύνολο τερμάτων «2-3» για τους φιλοξενούμενους. Δεν τίθεται θέμα νικητή στην αναμέτρηση Ο Ολυμπιακός θα φτάσει στη νίκη και λογικά εύκολα. Ο άσος, όμως, δεν πληρώνει τίποτα ούτε συνδυαστικά με το over, ούτε με το no goal. Σκέφτηκα το over 2,5 στα γκολ του Ολυμπιακού που κινείται στα επίπεδα του 1.75, αλλά τελικά με κέρδισε η περίπτωση του να σημειωθεί γκολ μέχρι και το 28ο λεπτό. Πολύ πιθανό σενάριο. Θα μπει αποφασισμένος και το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπιακός.  

Σε ενδιαφέρει