Νιμ – Σεντ Ετιέν: Θέλουν ανάσα οι φιλοξενούμενοι

Ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλίας, με τη Νιμ να υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν.
Νιμ – Σεντ Ετιέν: Θέλουν ανάσα οι φιλοξενούμενοι

Με την αναμέτρηση της Νιμ κόντρα στη Μονπελιέ ανοίγει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Χωρίς νίκη από τον Αύγουστο οι γηπεδούχοι που παραμένουν οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεφύγουν από την υπόνοια του ντεφορμαρίσματος.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Νιμ – Σεντ Ετιέν: 2 (2.78)

Ανάλυση

Είχε αρχίσει τη σεζόν τη σεζόν με δύο εντυπωσιακές νίκες η Νιμ, αλλά έχει μείνει σε αυτές και άρα χωρίς νίκη από τον Αύγουστο, έχοντας αρχίσει πλέον να καταλαβαίνει ότι στην πρώτη κατηγορία δεν είναι όλα μόνο χαρά του ποδοσφαίρου και επίθεση. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε από τη Λιόν με 2 – 0 εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που δεν υπολόγιζε έτσι κι αλλιώς να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να κρατήσει το θετικό της καλής εμφάνισης, αφού απείλησε πολλές φορές τη Λιόν με την ισοφάριση, όσο το σκορ ήταν στο 1 – 0, με το 2 – 0 να διαμορφώνεται στο τέλος. Έχει πρόβλημα να δημιουργήσει ευκαιρίες κόντρα σε υποψιασμένους αντιπάλους που δεν θα την παίξουν φουλ επίθεση. Έχει βρει γκολ με Μονακό, Μαρσέιγ, Παρί, αλλά όχι με Μονπελιέ, Ρεμς κλπ.

Θα καταφέρει η Σεντ Ετιέν να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών; 

Μυρίζει… ντεφορμάρισμα! Η Σεντ Ετιέν έμεινε στο 1 – 1 κόντρα στη Ρεν εντός έδρας, παρά το γεγονός ότι στο 4’ προηγήθηκε στο ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 34’ δέχθηκε την ισοφάριση, ενώ στο 65’ στάθηκε τυχερή, αφού η Ρεν κέρδισε πέναλτι, αλλά αυτό δεν βρήκε στόχο και έτσι έμεινε το 1 – 1 μέχρι τέλους. Σκόρερ και καλύτερος παίκτης της ομάδας μέχρι τώρα ο Καζρί που έχει πέντε γκολ. Τώρα καλείται να βελτιώσει την εκτός έδρας επίδοσή της. Έχει μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στην Τουλούζ, δύο ήττες με Παρί (φυσιολογικά) και Λιλ (επίσης φυσιολογικά) και δύο ισοπαλίες με Στρασβούργο (παίζοντας με 10 από το 18’) και Μονπελιέ.

Πιθανές ενδεκάδες

Νιμ (4 – 5 – 1)

Μπερναντόνι

Αλακούχ

Μπριανκόν

Λαντρ

Μαουάσα

Τιούμπ

Βαλς

Μπομπικόν

Σαβανιέ

Μπουανγκά

Γκιγιόμ

Σεντ Ετιέν (4 – 2 – 3 – 1)

Ρουφιέ

Ντεμπουσί

Περίν

Σούμποτιτς

Κολοτζιέτζακ

Σελνάες

Εμβιλά

Σαλιμπούρ

Καζρί

Μονέ Πακέ

Καμπελά

Εκτίμηση

Δεν τίθεται ερώτημα για το ποια είναι η πιο ποιοτική ομάδα. Η Σεντ Ετιέν μπορεί να πάρει το διπλό κόντρα στην παραπαίουσα Νιμ. Ειδικά με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν παίζεται η νίκη των φιλοξενούμενων. Διπλό.

Σε ενδιαφέρει