Γιουρόπα Λιγκ (10ος όμιλος): Αφεντικό στο Πιθχουάν

Εύκολο έργο έχει θεωρητικά η Σεβίλλη απόψε κόντρα στην ουραγό Ακισάρ. Μάχη σώμα με σώμα στη Λιέγη ανάμεσα σε Σταντάρ και Κράσνονταρ.
Γιουρόπα Λιγκ (10ος όμιλος): Αφεντικό στο Πιθχουάν

Τρίτη αγωνιστική στον δέκατο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σταντάρ να φιλοξενεί την Κράσνονταρ στο FK Στάντιον και τη Σεβίλλη στο Πιθχουάν την Ακισάρ.

Ανάλυση

Σταντάρ Λ. – Κράσνονταρ

Κόλλησε στο 0-0 με την Μουσκρόν η Σταντάρ Λιέγης βάζοντας τέλος σε ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων σε Βέλγιο και Ευρώπη. Παράλληλα τερμάτισε και ένα σερί έξι κολλητών goal/goal και over. Άνευρη επιθετικά. Ειχε μερικές καλές στιγμές, αλλά οι επιθετικοί της φέρθηκαν επιπόλαια. Στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων επιβλήθηκε 2-1 της Ακίσαρ. Δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-3-3 ο Πρεντόμ με Καρσελά, Εμοντ και Ντζενεπό στην επίθεση. Η Κράσνονταρ δεν άντεξε την πίεση της κορυφή και υπέστη δύο σερί ήττες από Ζενίτ με 2-1 και Τέρεκ με 1-0. Η τελευταία ήταν σίγουρα εκτός προγράμματος. Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Δύο νίκες έχει ως τώρα στον όμιλο με αποκορύφωμα το 2-1 επί της Σεβίλλης. Τα κολλητά ματς με τη Σταντάρ θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της στη διοργάνωση. Αν πάρει έστω το ένα πολύ δύσκολα θα αποκλειστεί. Τα 5 από τα  τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Δεν αλλάζει το 4-3-3 ο Μουζάεφ. Κουέβα στην κορυφή και Κλάεσον – Βαμπέρτο στα άκρα της επίθεσης.

Εκτίμηση

Ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε. Μικρό προβάδισμα στον άσο λόγω μομέντουμ, αλλά το 4-3-3 που εμπιστεύονται αμφότεροι οι δύο προπονητές μπορεί να οδηγήσει κάλλιστα στο over.

Ματσάρες σε Βέλγιο και Ισπανία με πάμπολλες επιλογές και ειδικά στοιχήματα

[image 2]Σεβίλλη – Ακισάρ

Μία νίκη και μια ήττα ο απολογισμός της Σεβίλλης ως τώρα. Μιλάμε για την πιο πετυχημένη ομάδα στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια με διαδοχικές κατακτήσεις και σπουδαίες πορείες. Η ήττα στη Ρωσία από την Κράσνονταρ την πλήγωσε. Θέλει να ρεφάρει απόψε και να επιστρέψει σε θέση πρόκρισης. Ηττα στο Καμπ Νόου από την Μπαρσελόνα το Σάββατο με 4-2 Μείωσε σε 3-1 και 4-2. Τίποτα περισσότερο. Πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημα στο ματς. Βρέθηκε πίσω με 2-0 στο 12’. Εφτά σερί over. Τα έξι από αυτά ήταν goal/goal. Με 3-5-2 απόψε και τους Μουριέλ – Πρόουμς να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο. Η Ακισάρ συνεχίζει να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Καμία σχέση με την περσινή ομάδα. Στον πάτο του τουρκικού πρωταθλήματος. Βαριά πεντάρα από την Κασίμπασα το Σάββατο. Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο. Πιο πρόσφατο το 1-2 από την Σταντάρ Λιέγης. Μόνο μία νίκη στα έντεκα τελευταία ματς και πέντε διαδοχικά over. Θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Γιουμλού. Με 4-2-3-1 απόψε και τον Σελέζνεφ στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτίμηση

Ο άσος της Σεβίλλης πληρώνει ένα και… τίποτα. Ομοίως και το over. Ακόμα και συνδυαστικά τα δύο σημεία δεν ξεπερνάνε το 1.35. Κοίταξα τον άσο από ημίχρονο, αλλά βία 1.40 και αυτός. Με λίγα λόγια οδηγούμαστε σε πιο εναλλακτικά πονταρίσματα, όπως το over 9,5 στα κόρνερ. Διόλου άσχημο.

 

Σε ενδιαφέρει