Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Στον… αστερισμό της απουσίας του Μέσι

Τρίτη αγωνιστική για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ίντερ να ξεχωρίζει.
barcelona inter

Τρίτη αγωνιστική για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Όλο το ενδιαφέρον πέφτει στην αντίδραση που θα δείξουν οι Καταλανοί με την απουσία του Λιονέλ Μέσι, που θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.

Από την πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Μίλαν προέρχονται οι «νερατζούρι».

Τα προγνωστικά μου

Μπαρτσελόνα – Ίντερ: GG & OVER 2,5 (2.02)

Ανάλυση

Μετέτρεπε το ματς κόντρα στη Σεβίλλη σε προπόνηση, αφού ήταν καταιγιστική και μέχρι το 12’ είχε διαμορφώσει το 2 – 0 με τον Μέσι να έχει μία ασίστ και ένα γκολ, αλλά στο 26’ το «Καμπ Νου» πάγωσε, αφού είδε τον Αργεντινό να αποχωρεί από το γήπεδο με δεμένο χέρι. Η αλήθεια είναι ότι δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα, αφού συνέχισε να χάνει ευκαιρίες έκανε και το 3 – 0 με πέναλτι και στη συνέχεια οι δύο ομάδες αποφάσισαν να το… διασκεδάσουν. Τελικό αποτέλεσμα 4 – 2, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλο το ενδιαφέρον πέφτει στη διαχείριση της απουσίας του σούπερ – σταρ των Καταλανών. Το καλό για τον Βαλβέρδε ότι οι νίκες με σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα σε Τότεναμ και Σεβίλλη έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα σε κόσμο και αποδυτήρια, αφού η γκρίνια του Αρτούρο Βιντάλ είναι πολύ πρόσφατη. Σε ό,τι τα αποψινά πλάνα, η λογική επιλογή για τον αντι – Μέσι είναι ο Ντεμπελέ. Εκτός και ο Ουμτιτί που πλέον να μην επηρεάζει, αφού υπάρχει και ο Λενγκλέ.

Μάχη στην Καταλονία! Θα μπορέσει η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ήταν πολύ ανώτερη της Μίλαν η Ίντερ και το τέλος ήταν ονειρικό! Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Ικάρντι είπε «ευχαριστώ» στο δώρο του Ντοναρούμα και με κεφαλιά σε άδεια εστία έστειλε τους «νερατζούρι» στον 7ο ουρανό με τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με 1 – 0. Αρχίζει και μπαίνει σε πολύ καλή ρότα, αφού αυτή η 7η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής στη θέση του, αφού υπήρξαν πολλές φωνές λόγω της προβληματικής εκκίνησης. Στην προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από την Ολλανδία με αρκετή δυσκολία, αφού αρχικά έμεινε πίσω στο σκορ (27’), αλλά Ναϊνγκολάν (44’) και Ικάρντι (60’) έφεραν το ματς στο διπλό και στη νίκη των «νερατζούρι». Εκτός σίγουρα ο Ναϊνγκολάν, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Πέρισιτς και Μπρόζοβιτς, οπότε πράγματι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπαρτσελόνα (4 – 3 – 3)

Τερ Στέγκεν

Σέρχι Ρομπέρτο

Πικέ

Λενγκλέ

Ζόρντι Άλμπα

Μπουσκέτς

Βιντάλ

Ράκιτιτς

Ντεμπελέ

Σουάρες

Κουτίνιο

Ίντερ (4 – 2 – 3 – 1)

Χαντάνοβιτς

Βρσάλικο

Ντε Φράι

Σκρίνιαρ

Ασαμόα

Βεσίνο

Μπόρχα Βαλέρο

Πολιτάνο

Λαουτάρο Μαρτίνες

Πέρισιτς

Ικάρντι

Εκτίμηση

Η απουσία του Μέσι δεν επηρεάζει μόνο σε τακτικό επίπεδο, αλλά και στην ψυχολόγια όλης της Μπαρτσελόνα, αφού όλοι οι παίκτες αισθάνονται πιο ισχυροί με τον Αργεντινό. Στο τελευταίο με τη Σεβίλλη, η Μπάρτσα δέχθηκε πολλές φάσεις και το πιθανότερο είναι να συμβεί κάτι ανάλογο με την Ίντερ που μπορεί να σκοράρει. Ανοιχτό παιχνίδι. Επιλογή μας το συνδυαστικό GG & OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει