Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια: Ευκαιρία για τις «νυχτερίδες»

Ζωντανές στον όμιλο είτε για την 3η, είτε ακόμα και για τη 2η θέση θέλουν να παραμείνουν Γιουνγκ Μπόις και Βαλένθια.
Youngboys valencia

Τρίτη αγωνιστική για τον 8ο όμιλο με τη μάχη στην Ελβετία να έχει διπλό φόντο.

Η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί τη Βαλένθια, με τις δύο ομάδες να έχουν ως κύριο στόχο την 3η θέση, αλλά όσο ζουν θα ελπίζουν ακόμα και για το θαύμα της 2ης.

Σέντρα στις 19:55.

Τα προγνωστικά μου

Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια: 2 (2.21)

Ανάλυση

Εμφανή δείγματα χαλάρωσης παρουσιάζει εσχάτως η Γιουνγκ Μπόις, καθώς πριν από τη διακοπή ηττήθηκε με 3 – 2 εντός έδρας από τη Λουκέρνη και μετά τη διακοπή έμεινε στο 3 – 3 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ζυρίχη, αλλά δεν κινδυνεύει με κάτι. Παρά τις γκέλες της είναι στην 1η θέση έχοντας μάλιστα διαφορά 10 βαθμών από τη 2η Τουν, αλλά το γεγονός ότι δέχθηκε 6 γκολ σε δύο ματς πρωταθλήματος είναι ενδεικτικό ότι υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης. Στο τελευταίο για το Τσάμπιονς Λιγκ, απόλυτα φυσιολογικά ηττήθηκε από τη Γιουβέντους με 3 – 0, ως φυσική συνέχεια της πρώτης τριάρας στην έδρα της από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σημαντικό πρόβλημα για το αποψινό ματς κόντρα στη Βαλένθια είναι η απουσία του βασικού γκολκίπερ, Μπάλμος, που χτύπησε στο κεφάλι και θα μείνει εκτός για 10 μέρες λόγω διάσεισης. Αντικαταστάτης του ο 36χρονος, Βούφλι. Επιπλέον, εκτός οι δύο σέντερ μπακ, Βούτριχ και Καμαρά.

Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια με φόντο την 3η θέση! Ποιος θα επικρατήσει;

Απίστευτο «κόλλημα» με τις ισοπαλίες η Βαλένθια! Έφτασε τις 8 σε 11 επίσημα στη σεζόν, ενώ για το πρωτάθλημα έχει 7 σε 9 αγώνες! Βέβαια, όπως πάει η φετινή Πριμέρα δεν έχει χάσει το παραμικρό, αφού η απόσταση από την κορυφή για παράδειγμα είναι μόλις στους 8 βαθμούς. Στο τελευταίο χάνοντας και πάλι σωρεία ευκαιριών, έμεινε πίσω στο σκορ εντός έδρας από τη Λεγανές, αλλά ισοφάρισε σε 1 – 1, χάνοντας στη συνέχεια και άλλες στιγμές για να γυρίσει τελείως τούμπα το ματς. Για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική από τη Γιουβέντους των 10 παικτών και των δύο πέναλτι, πήρε την ισοπαλία στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Γιουνάιτεντ με το τελικό 0 – 0. Εκτός από το αποψινό οι βασικοί Γκαράι, Γκέδες και οι του ροτέισον Τσερίσεφ και Σάντι Μίνα. Επιστρέφει ο Κοντογκμπιά.

Πιθανές ενδεκάδες

Γιουνγκ Μπόις (4 – 4 – 2)

Βούφλι

Μπαμπού

Λάουπερ

Βον Μπέργκεν

Μπενίτο

Φάσναχτ

Σο

Σανόγκο

Σουλεϊμάνι

Ασαλέ

Οαρο

Βαλένθια (4 – 4 – 2)

Νέτο

Βέζο

Ντιακαμπί

Γκαμπριέλ Παουλίστα

Γκαγιά

Σολέρ

Κοντογκμπιά

Παρέχο

Φεράν Τόρες

Ροντρίγκο Μορένο

Μπατσουαγί

Εκτίμηση

Το ρόστερ, η ομάδα και ο προπονητής της Βαλένθια είναι θέμα χρόνου να το γυρίσουν. Κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις τους δίνεται μια καλή ευκαιρία να κάνουν ένα restart και να κάνουν το πρώτο βήμα για την 3η θέση και να λοξοκοιτούν και στη 2η. Διπλό.

Σε ενδιαφέρει