Ρόμα – ΤΣΣΚΑ: Αφεντικό στη Ρώμη

Η Ρόμα θέλει να ξεπεράσει την εγχώρια ήττα από την Σπαλ και να γίνει το μεγάλο αφεντικό για την πρόκριση στους «16» εις βάρος της ΤΣΣΚΑ.
roma cska

Τρίτη αγωνιστική στον έβδομο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Ρόμα να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ στο Ολίμπικο.

Τα προγνωστικά μου

Ρόμα – ΤΣΣΚΑ: 2-3 γκολ (2.05)

Ανάλυση

Πολύ κακή εμφάνιση για η Ρόμα μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων και δίκαιη ήττα από την Σπαλ με 2-0. Έτσι τερμάτισε ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων σε Ιταλία και Ευρώπη. Κάποιοι διεθνείς έδειξαν κουρασμένη και ταλαιπωρημένοι από τα ταξίδια. Στον τελευταίο αγώνα της για το Τσάμπιονς Λιγκ έριξε πέντε γκολ στην Πλζεν και σε περίπτωση νίκης απόψε θα γίνει το απόλυτο αφεντικό του ομίλου για τη δεύτερη θέση τουλάχιστον. Εξι no goal στα επτά τελευταία ματς. Ο Ντι Φραντζέσκο δεν θα αλλάξει το 4-2-3-1 με τον Τζέκο στην κορυφή της επίθεσης και του Ελ Σαράουι, Πελεγκρίνι και Ουντέρ από πίσω.

Θα καταφέρει η Ρόμα να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης ΤΣΣΚΑ; 

Τεράστια νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 που βάζει την ΤΣΣΚΑ για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Θα έλεγα ότι ουσιαστικά της χαρίζει πρόωρα τουλάχιστον τη συνέχεια στο Γιουρόπα μέσω της τρίτης θέσης. Σκόρερ ο Βλάσιτς στο 2’ κι όμως άντεξε στη συνέχεια και πανηγύρισε. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη νίκη χάνοντας εντός στο πρωτάθλημα από τη Λοκομοτίβ με 1-0 και μένοντας εκτός στο Κύπελλο από την Τίουμεν στα πέναλτι. Πάντως κατάφερε την περασμένη Παρασκευή να επιστρέψει στις νίκες επικρατώντας εκτός της Ανζί με 2-0. Εφτασε τα έξι διαδοχικά under. Θα παίξει και πάλι με τρία στόπερ και 3-4-2-1. Αιχμή του δόρατος στην επίθεση ο Τσάλοφ και από πίσω θα κινούνται οι Βλάσιτς και Τζαγκόεφ. Τιμωρημένος ο έμπειρος κίπερ Ακινφέεφ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρόμα (4-2-3-1)

Όλσεν

Κολάροφ

Φάσιο

Μανωλάς

Φλορέντσι

Ενζόνζι

Κριστάντε

Ελ Σαράουι

Πελεγκρίνι

Ουντερ

Τζέκο

ΤΣΣΚΑ (3-4-2-1)

Κίρνατς

Ναμπάμπκιν

Τσέρνοφ

Νασιμέντο Φράνκα

Ομπλιάκοφ

Αχμέτοφ

Μπίγιολ

Φενράντες

Βλάσιτς

Τζαγκόεφ

Τσάλοφ

Εκτίμηση

Φαβορί η Ρόμα εννοείται, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ σκληρή ομάδα και φέτος δεν εκτίθεται εύκολα. Την έχω ικανή να φέρει σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους, έχοντας πάρει φόρα από τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ. Αν έπαιζα κάτι θα ήταν το σύνολο τερμάτων «2-3».

Σε ενδιαφέρει