Ιντερνασιονάλ – Σάντος: Με τη δύναμη της έδρας

Με την αναμέτρηση της Ιντερνασιονάλ κόντρα στη Σάντος ολοκληρώνεται η 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.
Internacional v Santos Brasileirao Series cNl mRRawl

Ολοκληρώνεται η 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας με την αναμέτρηση της Ιντερνασιονάλ κόντρα στη Σάντος.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία με όπλο την έδρα του, ενώ οι φιλοξενούμενοι τρέχουν σερί 3 νικών.

Τα προγνωστικά μου

Ιντερνασιονάλ – Σάντος: 1 (1.93)

Ανάλυση

Μόλις στο 3’ της τελευταίας αναμέτρησης κόντρα στη Σάο Πάολο, η Ιντερνασιονάλ έμεινε μέσα στην έδρα της πίσω στο σκορ, διαφοροποιώντας πλήρως τα δεδομένα του αγώνα. Ωστόσο, έδειξε αντίδραση που πρέπει να χαρακτηρίζει μια πολύ καλή ομάδα. Ισοφάρισε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έφτασε στην πλήρη ανατροπή στο 52’ με τον Λεάντρο Νταμιάο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ. Το τελικό 3 – 1 διαμορφώθηκε στο 95’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Συνεχίστηκε μάλιστα μια εξαιρετική επίδοση των δύο παικτών, που έχουν σκοράρει τα 7 από τα 8 πρόσφατα γκολ της ομάδας τους. Επιπλέον, έχει συμπληρώσει 20 εντός έδρας ματς χωρίς ήττα (15 – 5) ενώ από τα 29 τελευταία τα 21 έχουν ολοκληρωθεί με 0 – 1 γκολ. Κανονικά στην ενδεκάδα ο ηγετικός σέντερ μπακ, Μολέντο.

 

Σε εξαιρετική κατάσταση η Σάντος που έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σερί. Στο τελευταίο επικράτησε της Κορίνθιανς με σκορ 1 – 0, εκμεταλλευόμενη και τις πολλές απουσίες της αντιπάλου της. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τη Σάντος όλες με σκορ 1 – 0 ενώ είναι τέσσερα χωρίς ήττα. Όπως και η Ιντερνασιονάλ, έτσι και η Σάντος είναι ομάδα των Under, αφού 9/11 σε όλες τις διοργανώσεις. Σημαντική εξέλιξη για το παιχνίδι, υπολογίζονται ο αμυντικός χαφ, Άλισον και ο μεσοεπιθετικός, Ροντρίγκο, καθώς προπονήθηκαν και οι δύο.

Εκτίμηση

Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, που μοιάζουν λόγω του γεγονότος ότι δίνουν πρώτα βαρύτητα στην άμυνά τους. Παρ’ όλα αυτά, θα πάω με την έδρα της Ιντερνασιονάλ που είναι πανίσχυρη. Άσος.

Σε ενδιαφέρει