Λιόν – Νιμ: Μάχη με φαβορί και χωρίς Φεκίρ

Με την εντός έδρας αναμέτρηση της Λιόν κόντρα στη Νιμ ανοίγει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλίας
lyon recoit nimes lors e journee ligue  width

Ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Η Λιόν που έχει ήδη αρκετές απώλειες, υποδέχεται τη Νιμ που έχει μετατραπεί σε ομάδα των ισοπαλιών.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Λιόν – Νιμ: No bet

Ανάλυση

Δεν πρέπει μάλλον κανείς να μπερδεύεται με τη Λιόν. Το… απρόβλεπτο είναι το πιο προβλέψιμο για την ίδια, καθώς σε μία σεζόν που έχει επικρατήσει στην Αγγλία της Σίτι και έχει πατήσει τη Μαρσέιγ, φέρνει εντός έδρας ισοπαλίες με ομάδες στυλ Ναντ και δέχεται σε 23 λεπτά τέσσερα γκολ από την Παρί Σεν Ζερμέν και συγκεκριμένα τον Κίλιαν Εμπαπέ. Έχει ήδη πολλές γκέλες στο πρωτάθλημα, έχοντας μόλις 4 νίκες σε 9 ματς και τώρα που έχει μπει στο… χορό του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να… χορέψει έχοντας μεσοβδόμαδο ματς με τη Χόφενχαϊμ. Εν όψει του αποψινού δεν υπολογίζεται ο Φεκίρ που φέτος δεν έχει καταφέρει να προσφέρει ουσιαστικά και θα μείνει εκτός για έναν μήνα, εκτός ο Τουσάρ λόγω της αποβολής του κόντρα στην Παρί, αλλά και οι τρεις μπακ, Ράφαελ, Ντουμπουά και Τετέ. Στον πάγκο ο επιθετικός Τραορέ.

Θα καταφέρει η Λιόν να δείξει το καλό της πρόσωπο και να επικρατήσει της Νιμ;  

Είχε φτάσει στο 2/2 η Νιμ στην έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά από τότε η νίκη αγνοείται. Ακολούθησαν δύο ήττες και στη συνέχεια πέντε ματς, εκ των οποίων τα τέσσερα έκατσαν στην ισοπαλία. Ήταν γεγονός ότι χρειαζόταν τη διακοπή για να πάρει ανάσες, αλλά σίγουρα θα ήθελε ένα πιο βατό ματς, μπας και είχε περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει στις νίκες. Παίζει ακομπλεξάριστα, μερικές φορές με αφέλεια, αλλά έχει κερδίσει συμπάθειες, αφού το παλεύει αν και ήταν από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Έχει απουσίες, αφού θα λείψουν ο σέντερ μπακ, Λαντρ, ο αμυντικός χαφ, Ντιαλό και ο φορ, Γκιγιόμ.

Πιθανές ενδεκάδες

Λιόν (4 – 2 – 3 – 1)

Λόπεζ

Μεντί

Ντενάγερ

Μαρσέλο

Μαρσάλ

Ντιόπ

Ντομπελέ

Αουάρ

Ντεπάι

Τεριέ

Ντεμπελέ

Νιμ (4 – 5 – 1)

Μπερναντόνι

Αλακούχ

Μπριανκόν

Αρέκ

Μαουάσα

Τιούμπ

Βαλς

Μπομπικόν

Σαβανιέ

Μπουανγκά

Ντεπρές

Εκτίμηση

Δεν πρόκειται να το μπλέξω με το συγκεκριμένο. Ο άσος κυμαίνεται στο 1.30 και πέριξ, το Over στο 1.40… Μακριά και αν προκύψει κάτι στο live.

Σε ενδιαφέρει