Βέλγιο – Ολλανδία: Χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα

Φιλική αναμέτρηση στις Βρυξέλλες ανάμεσα στο φουλ επιθετικό Βέλγιο και την ανανεωμένη Ολλανδία.
velgio ollandia

Στο Κινγκ Μπουντουέν συγκρούονται απόψε το Βέλγιο με την Ολλανδία σε μια φιλική αναμέτρηση χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα.

Τα προγνωστικά μου

Βέλγιο – Ολλανδία: Goal/Goal & Over 2,5 (2.00)

Ανάλυση

Πιέστηκε αρκετά στον εντός έδρας αγώνα με την Ελβετία, αλλά στο φινάλε χαμογέλασε το Βέλγιο επικρατώντας με 2-1. Εσι την έπιασε στην κρυφή του ομίλου κάνοντας το 2/2 στον όμιλο. Τα δύο γκολ πέτυχε ο φορμαρισμένος Λουκάκου, με το δεύτερο να έρχεται έξι λεπτά πριν το φινάλε. Εννιά over στα 12 τελευταία ματς. Μόνο μία ήττα στα 29 τελευταία ματς από τη Γαλλία με 1-0 στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Τιερί Ανρί αποχώρησε από βοηθός του Μαρτίνεθ, αφού ανέλαβε τη Μονακό. Νοκ άουτ ο Βερμάλεν, την τελυταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κομπανί. Αναμένονται αρκετές δοκιμές. Θα παίξει με 3-4-3 έχοντας στην επίθεση τους Μέρτενς, Αζάρ και Λουκάκου.

Βέλγιο – Ολλανδία με αμέτρητες επιλογές για όλα τα γούστα 

Η Ολλανδία απέδειξε πως μπορεί να επιστρέψει στην ελίτ του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ηταν καταιγιστική κόντρα στους Γερμανούς επικρατώντας με 3-0. Πήγε το ματς ακριβώς εκεί που ήθελε. Σκόραρε νωρίς με τον Φαν Ντάικ στο 30’, πρόσεξε την άμυνα στη λογική πίεση της Γερμανίας, άντεξε και στο φινάλε έβγαζε τη μία κόντρα πίσω από την άλλη πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ με τους Ντεπάι και Βαϊνάλντουμ. Τα έξι τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα εμφάνισαν goal/goal. Λείπουν Τετέ, Πρέπερ και Φαν Ντάικ. Φουλ επιθετικό 4-3-3 κι απόψε με Νταντζούμα, Πρόμες και Ντεπάι στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Ολλανδία (3-4-3)

Μινολέ

Αλντερβάιρελντ

Καμπασέλε

Μπογιάτα

Τσαντλί

Τίλεμανς

Βίτσελ

Τ.Αζάρ

Μέρτενς

Ε.Αζάρ

Λουκάκου

Ολλανδία (4-3-3)

Σίλεσεν

Χάτεμπουρ

Ντε Λιχτ

Ντε Φράι

Μπλιντ

Ντε Γιονγκ

Βαϊνάλντουμ

Ροσάριο

Πρόμες

Νταντζούμα

Ντεπάι

Εκτίμηση

Ματς που πολύ δύσκολα δεν θα έχει τρελό ρυθμό και πάμπολλες φάσεις εκατέρωθεν. Οι δύο ομάδες δεν παίζουν σχεδόν ποτέ με σκοπιμότητα. Πολύ περισσότερο σήμερα που το ματς είναι φιλικό. Ξεκάθαρη επιλογή το combo goal/goal και over.

Σε ενδιαφέρει