Ρωσία – Τουρκία: Θωρακίζει τους γείτονες ο Λουτσέσκου

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά παίζει απόψε στη Ρωσία η Τουρκία για να προλάβει την πρωτιά του ομίλου.
Ρωσία – Τουρκία: Θωρακίζει τους γείτονες ο Λουτσέσκου

Μεγάλο ντέρμπι στο Σότσι για τον δεύτερο όμιλο του Β’ γκρουπ δυναμικότητας στο Nations League ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία.

Τα προγνωστικά μου

Ρωσία – Τουρκία: Under 2,5 (1.70)

Ανάλυση

Κόλλησε στο 0-0 με τους Σουηδούς η Ρωσία παίζοντας αρκετά επιφυλακτικά. Ήταν προσεκτική και προσπάθησε να κλέψει το ματς στο γκολ, αλλά απέτυχε. Στο τελευταίο 20λεπτο ανέβασε την πίεσή της, αλλά ήταν αργά. Είχε να φέρει 0-0 από ον Αύγουστο του 2016. Μάλιστα το έφερε σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία, την οποία υποδέχεται απόψε. Στόχος στα δύο κολλητά εντός ήταν τουλάχιστον τέσσερις βαθμοί. Εφόσον πήρε έναν στον πρώτο αγώνα επιβάλλεται να κυνηγήσει μετά μανίας το τρίποντο απόψε. Τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία ματς. Πέντε φορές έχει αντιμετωπίσει τους Τούρκους παραμένοντας αήττητη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Απουσιάζει ο κίπερ Γκιγιέρμε και ο μέσος Ερόχιν. Θα πάει σε ένα 4-3-3 με τον Τζιούμπα στην κορυφή της επίθεσης και ακραίους τους Ιόνοφ και Τσερίσεφ.

Ματσάρα στο Σότσι με αμέτρητες επιλογές και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων

Η Τουρκία ψάχνει ρεβάνς απόψε για την ήττα του πρώτου γύρου εντός από τους Ρώσους με 2-1. Ερχεται από την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με τρομερή ανατροπή στην έδρα των Σουηδών από 2-0 σε 2-3. Ο Τσαλχάνογλου μείωσε στο 51’, ο Ακμπάμπα ισοφάρισε στο 88’ και ο ίδιος παίκτης λύτρωσε την ομάδα του στο 92’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ακολούθησε το φιλικό 0-0 με τη Ρωσία, που έδειξε σε μεγάλο βαθμό πώς θα προσεγγίσει τη σημερινή αναμέτρηση. Εξάλλου σε περίπτωση ήττας χάνει κάθε ελπίδα λογικά Εξι goal/goal στα επτά τελευταία ματς. Μεγάλο αγκάθι η απουσία του φορμαρισμένου Ακμπάμπα. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Τοσούν στην κορυφή της επίθεσης. Πίσω του θα κινούνται Τσαλχάνογλου, Οζιακούπ και Ουντέρ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρωσία (4-3-3)

Γκιγιέρμε

Ράους

Νοϊστέντερ

Τζικίγια

Φερνάντες

Γκαζίνσκι

Γκολόβιν

Ζόμπκιν

Ιόνοφ

Τσερίσεφ

Τζιούμπα

Τουρκία (4-2-3-1)

Μπολάτ

Οζμπαϊρακλί

Τσαγκλάρ

Αϊχάν

Μπαϊράμ

Γιοκουσλού

Τεκντεμίρ

Τσαλχάνογλου

Οζιακούπ

Ουντέρ

Τοσούν

Εκτίμηση

Ματς για γερά νεύρα. Ο Λουτσέσκου είναι πολύ εγωιστής για να χάσει σε τόσο μικρό διάστημα δεύτερη φορά από τη Ρωσία. Θα οχυρώσει την ομάδα του και θα οδηγήσει την αναμέτρηση στα όρια. Οι Ρώσοι έδειξαν να στερούνται φαντασίας επιθετικά στο τελευταίο τους ματς. Το under στα επίπεδα του 1.70 μου κάνει…

Σε ενδιαφέρει