Πολωνία – Ιταλία: Ζόρια για Μαντσίνι

Η νέα Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έχει... ενθουσιάσει μέχρι τώρα και απόψε έχει δύσκολη αποστολή στο Χορζόφ κόντρα στην Πολωνία
Πολωνία – Ιταλία: Ζόρια για Μαντσίνι

Τρίτη αγωνιστική για τον 3ο όμιλο του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας του Nations League.

Η Ιταλία και με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της συνεχίζει να προβληματίζει σε τεράστιο βαθμό και απόψε φιλοξενείται από την Πολωνία στο Χορζόφ.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Πολωνία – Ιταλία: GG (2.01)

Ανάλυση

Το πάλεψε όσο δεν… πήγαινε το ματς κόντρα στην Πορτογαλία η Πολωνία, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3 – 2 εντός έδρας, δείχνοντας θέματα στην ανασταλτική λειτουργία τα οποία δεν τα είχε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Μπρζέτσεκ, καθιερώνει πλέον το 4 – 4 – 2 και ταυτόχρονα προσπαθεί να φτιάξε το κλίμα στα αποδυτήρια το οποίο δεν είναι και το καλύτερο μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκτός όλων των άλλων, εν όψει του αποψινού έχουν μαζευτεί απουσίες, αφού ο Μπερεζένσκι είναι τραυματίας, ο Ρίμπους είναι εκτός εξ αρχής και ο Κλιχ είναι τιμωρημένος, συμπληρώνοντας κάρτες. Πιθανότατα εκτός θα μείνουν και οι Κριχόβιακ, Γεντρέιτσικ λόγω μικροτραυματισμών. Για πρόβλημα αυτοπεποίθησης έκανε λόγο ο προπονητής της ομάδας, μετά την αποτυχία στα γήπεδα της Ρωσίας.

Θα μπορέσει επιτέλους η Ιταλία να κάνει μία νίκη;

Ψάχνει ακόμα την πρώτη του σοβαρή νίκη στον πάγκο της Ιταλίας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Στα πρώτα του 6 ματς έχει μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στη Σαουδική Αραβία και από τότε δεν έχει ξαναδεί τη χαρά της νίκης, έχοντας τρεις ισοπαλίες (όλες με 1 – 1) και δύο ήττες. Η τελευταία της προσπάθεια ήταν κόντρα στην Ουκρανία και μάλιστα σε φιλική αναμέτρηση στη Γένοβα, αλλά ούτε τώρα! Προηγήθηκε στο 55’ με τον Μπερναντέσκι και στη μοναδική καλή στιγμή που δέχθηκε, έγινε το 1 – 1 στο 62’, δεχόμενη γκολ για ακόμα ένα παιχνίδι. Για το Nations League έχει μία ήττα από την Πορτογαλία (1 – 0) και μία εντός έδρας ισοπαλία (1 – 1) κόντρα στην Πολωνία. Χρόνο και υπομονή ζητά από την πλευρά του ο Μαντσίνι.

Πιθανές ενδεκάδες

Πολωνία (4 – 4 – 2)

Σέζνι

Ρέτσα

Μπέντναρεκ

Γκλικ

Κετζιόρα

Μπλαζικόφσκι

Λινέτι

Ζιελίνσκι

Γκροσίτσκι

Πιόντεκ

Λεβαντόφσκι

Ιταλία (4 – 3 – 3)

Ντοναρούμα

Φλορέντσι

Μπονούτσι

Κιελίνι

Μπιράγκι

Βεράτι

Ζορζίνιο

Μπαρέλα

Μπερναρντέσκι

Ινσίνιε

Κιέζα

Εκτίμηση

Η Ιταλία δέχεται και σκοράρει με συνέπεια. Ακόμα και οι ισοπαλίες που έχει φέρει μέχρι τώρα είναι στο 1 – 1. Ανάλογο σενάριο περιμένω και στην Πολωνία, πηγαίνοντας στο GG.

Σε ενδιαφέρει