Αγγλία: Η δράση δεν σταματά…

Όταν οι «μεγάλοι» έχουν... ρεπό λόγω εθνικών ομάδων, οι «μικροί» στην Αγγλία έρχονται στο επίκεντρο.
Αγγλία: Η δράση δεν σταματά…

Τα κορυφαία πρωταθλήματα μπορεί να διακόπτονται, αλλά στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας είναι ασταμάτητη.

Πλήρης δράση στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικές σε Α’ και Β’ Αγγλίας.

Ανάλυση

Μπάρνσλεϊ – Λούτον

Όλοι θεωρούσαν την Μπάρνσλεϊ ως ομάδα πρωταθλητισμού και αυτή φροντίζει να τους δικαιώνει. Νέα νίκη με 4 – 0 επί της 2ης Πιτέρμπορο, έχοντας καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο με 2 – 0. Έχει ανέβει στην 4η θέση και διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 7 γκολ. Έχει μάλιστα και ένα ματς λιγότερο. Σήμερα αντιμετωπίζει τη Λούτον που επίσης βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού τρέχει σερί 3 νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει προκύψει θέμα βέβαια στους φιλοξενούμενους, αφού ο προπονητής της ομάδας είναι στο στόχαστρο της Μπρέντφορντ, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, με τον ίδιο να δηλώνει κολακευμένο.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο να βρεθούν στις δύο προνομιούχες θέσεις και μετά το 4 – 0 επί της Πιτέρμπορο έχει αυξήσει την αυτοπεποίθησή τους. Πάμε στον άσο που είναι σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Φλίτγουντ – Σριούσμπερι

Ως μη γενόμενο το ματς με τη Ρότσντεϊλ για τη Φλίτγουντ, αφού ηττήθηκε με 2 – 0 στη διοργάνωση του Λιγκ Τρόφι και έδειξε ότι δεν έδωσε καμία ουσιαστική σημασία στην αναμέτρηση. Θέλει να δώσει συνέχεια στο μεγάλο αποτέλεσμα που πέτυχε για το πρωτάθλημα (0 – 4 την Ντονκάστερ) και έχει δώσει το βάρος της στο σημερινό ματς. Στα προηγούμενα πέντε εντός έδρας προηγήθηκε, αλλά σε ένα από αυτά νίκησε. Από την άλλη, η Σριούσμπερι επικράτησε 6 – 0 της Τρανμίρ για το Λιγκ Τρόφι, δίνοντας συνέχεια στη νίκη για το πρωτάθλημα επί της Άκρινγκτον με 1 – 0. Βέβαια, δεν έχει απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να βελτιωθεί εκτός έδρας, καθώς έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Εκτίμηση: Δείχνει πολύ βελτιωμένη εσχάτως η Φλίτγουντ και η Σριούσμπερι είναι αδύναμη εκτός έδρας. Άσος.

Σκάνθορπ – Πιτέρμπορο

Υποδέχθηκε τη Λίνκολν για το Λιγκ Τρόφι η Σκάνθορπ και έμεινε στο 1 – 1. Για το πρωτάθλημα ηττήθηκε από τη Λούτον εκτός έδρας 3 – 2, δείχνοντας και πάλι αμυντική αφέλεια και επιθετική ικανότητα. Αυτή ήταν μόλις η πρώτη ήττα της έπειτα από 7 αναμετρήσεις. Έχει ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι τα 6/9 τελευταία της ματς, έχουν καταλήξει στο Over 3,5. Σταθερή στις κακές αμυντικές της συνήθειες, η Πιτέρμπορο έμεινε στο 2 – 2 κόντρα στους νέους της Μπράιτον για το Λιγκ Τρόφι. Για το πρωτάθλημα ηττήθηκε από την Μπάρνσλεΐ με το βαρύ 4 – 0 και δείχνει ότι τελευταία γενικότερα χάνει… λάδια, μην αντέχοντας και την πίεση των Σάντερλαντ και Μπάρνσλεϊ που έρχονται από πίσω. 8/10 τελευταία έχουν καταλήξει στο Over 3,5.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται με συνέπεια. Over 3,5 όπως άλλωστε τα περισσότερα ματς που δίνουν.

Κέμπριτζ – Μίλτον Κέινς Ντονς

Η Κέμπριτζ επικράτησε 4 – 0 της ομάδας Νέων της Σαουθάμπτον, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στην πορεία της στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2 που είναι απογοητευτική. Αγνοεί την ήττα εδώ και 6 ματς ενώ έχει και τρεις συνεχόμενες ήττες. Είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη με τις υπάρχουσες συνθήκες. Από την πλευρά της η Ντονς άφησε τη διοργάνωση του Λιγκ Τρόφι και ηττήθηκε με 3 – 0 από τη Λούτον, κάτι λογικό αφού θέλει την άνοδο. Στο πρωτάθλημα επικράτησε 3 – 0 της Τσέλτεναμ και είναι πλέον στην πεντάδα του πρωταθλήματος, με απόσταση τριών βαθμών από τις θέσεις ανόδου.

Εκτίμηση: Το μομέντουμ δείχνει Μίλτον Κέινς Ντονς και θα πάμε με το διπλό.

Πορτ Βέιλ – Λίνκολν

Νίκη για την Πορτ Βέιλ που επικράτησε 1 – 0 της Μπέρτον για το Λιγκ Τρόφι, αλλά στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και οι δύο με σκορ 2 – 0 και με κακές εμφανίσεις. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις προβλέψεις περί μίας αδιάφορης σεζόν που δεν θα κινδυνεύσει, ούτε θα διεκδικήσει κάτι. Ισόπαλη με τη Σκάνθορπ έμεινε η Λίνκολν (1 – 1) για το Λιγκ Τρόφι, αλλά ούτως ή άλλως παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές. Για το πρωτάθλημα επικράτησε 1 – 0 της Κρου και έτσι έφτασε στις 9 νίκες στην κατηγορία. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί.

Εκτίμηση: Δεν υπάρχει σύγκριση στις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλύτεροι και μπορούν τη νίκη ακόμα και μακριά από το σπίτι τους. Διπλό.

Σε ενδιαφέρει