Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: Μπίσκαν από… βδομάδα στην «Κυρία»

Τέλος ο Λέβι από τον πάγκο της Ανόρθωσης. Αναλαμβάνει ο Ιγκόρ Μπίσκαν, αλλά απόψε δεν θα είναι στον πάγκο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
b biscan

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Κύπρο διεξάγεται απόψε στο «Αντώνης Παπαδόοπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ.

Τα προγνωστικά μου

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: 2-3 ΓΚΟΛ (2.00)

Ανάλυση

Κακή εμφάνιση, προβλέψιμη επιθετικά και μοιραίο 0-0 εκτός κόντρα στην Αλκή για την Ανόρθωση. Τρίτο ματς δίχως νίκη. Εμφανέστατο το πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Και τα τέσσερα φετινά της παιχνίδια ήταν under. Υπάρχει προβληματισμός και η διοίκηση αποφάσισε να διώξει τον Λέβι από τον πάγκο. Νέος κόουτς απόψε ο γνώριμος Ιγκορ Μπίσκαν, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πάντως, απόψε δεν θα κάτσει στον πάγκο, αφού θα αναλάβει από βδομάδα τα νέα του καθήκοντα. Στον πάγκο απόψε ο υπηρεσιακός Τραπουλούζης. Λογικά δεν αλλάζει ο 4-3-3 με τους Ντουρίς, Μικελτάντζε και Λαβόρδε στην επίθεση.

Ντέρμπι ονομάτων, αλλά και έντονου προβληματισμού ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ. Ποιος θα χαμογελάσει; 

Ο ΑΠΟΕΛ υπέστη ήττα σοκ από τη Δόξα με το ταπεινωτικό 5-2. Είχε χρόνια να πάθει τέτοιο πατατράκ. Σαν να μην έφτανε αυτό έχασε και το Σούπερ Καπ από την ΑΕΚ Λάρνακας στα πέναλτι. Η αναμέτρηση έληξε 1-1 μετά από ένα πολύ σκληρό ματς. Στον πάγκο συνεχίζει μέχρι νεοτέρας ο Γιώργος Κωστής. Μετράει τρία σερί goal/goal. Δέκα ματς αήττητος κόντρα στην Ανόρθωση με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Δεν υπολογίζονται απόψε Εφραίμ και Ντε Βινσέντι. Σύνηθες το 4-3-3, με τα οποίο αναμένεται να αγωνιστεί κι απόψε έχοντας ως επιθετική τριπλέτα τους Αλωνεύτη, Ρέζα και Τάμαρι.

Εκτίμηση

Ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε. Κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων η μουρμούρα και τα προβλήματα στους πάγκους. Η Ανόρθωση βρήκε προπονητή, αλλά δεν θα τον έχει απόψε. Ο ΑΠΟΕΛ τον ψάχνει ακόμα. Αγωνιστική  οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρό πρόβλημα επιθετικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν ανοιχτά. Μέση λύση το «2-3» γκολ, ενώ σκέφτομαι και το «Χ» του πρώτου ημιχρόνου περιμένοντάς τες επιφυλακτικές στο πρώτο 45λεπτο.

Σε ενδιαφέρει