Τορίνο – Φροζινόνε: Περιμένοντας την εμφάνιση του Μπελότι

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τορίνο και τη Φροζινόνε ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σέριε Α.
eab d e af aab

Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σέριε Α με την αναμέτρηση της Τορίνο κόντρα στη Φροζινόνε.

Οι γηπεδούχοι που διαθέτουν άφθονη ποιότητα στο ρόστερ τους, είναι δεδομένο ότι ακόμα ψάχνονται και το καλό είναι ότι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κιέβο

Από την άλλη, η Φροζινόνε πιστοποιεί ότι είναι ίσως η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, αφού έχει μόλις έναν βαθμό και η επίδοση 1 – 18 τα λέει όλα. Μάλιστα, το ένα γκολ που έχει σημειώσει είναι με πέναλτι…

Σέντρα στις 21:30.

Τα προγνωστικά μου

Τορίνο – Φροζινόνε: 2 – 3 ΓΚΟΛ (2.00)

Ανάλυση

Είναι γεγονός ότι η Τορίνο και ο προπονητής της ομάδας, Βάλτερ Ματσάρι ψάχνεται, αλλά για να βρεθούν οι λύσεις πιο ήρεμα, το πιο σημαντικό είναι κατακτώνται οι νίκες που θα φτιάχνουν και το κλίμα. Στο πλαίσιο αυτό επικράτησε της Κιέβο εκτός έδρας με 1 – 0 με λυτρωτή της Τορίνο να είναι ο Σιμόνε Τζάτζα που μπήκε στο 58’ και σκόραρε στο 89’. Παρά το γεγονός ότι σκόραρε πριν από το τέλος της αναμέτρησης, πρόκειται για μια δίκαιη εξέλιξη, αφού είχε ευκαιρίες για γκολ. Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Ματσάρι είναι ο… Μπελότι και το γεγονός ότι είναι μακριά από τον καλό του εαυτό έχοντας μόλις 2 γκολ στη φετινή σεζόν, ωστόσο είναι θετικό ότι υπάρχει γύρω του η ποιότητα άλλων ποδοσφαιριστών που μπορούν να καθορίσουν τέτοια ματς. Σε ομάδα των Under έχει εξελιχθεί η Τορίνο μετρώντας 5 στις 7 αναμετρήσεις. Εκτός οι Ανσάλντι και Ντε Σιλβέστρι.

Θα μπορέσει η Τορίνο να ξεπεράσει τη Φροζινόνε και να «αναστηθεί» ο Μπελότι; 

Αν μπορεί να θεωρηθεί πρόοδος για μια ομάδα που συμμετέχει στη Σέριε Α το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει το πρώτο της γκολ στη σεζόν την 7η αγωνιστική από το σημείο του πέναλτι, τότε ναι, η Φροζινόνε… βελτιώθηκε. Φιλοξένησε την Τζένοα και σε διάστημα μόλις τριών λεπτών (33’ – 36’) δέχθηκε δύο γκολ, με την ίδια να μειώνει από τη βούλα στο 41’. Για να μην την αδικήσουμε τελείως, είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας αποδείχθηκε σε εξαιρετική κατάστασση. Όπως είναι φυσικό, ακούγονται πολλά για το μέλλον του προπονητή, Μορένο Λόνγκο, αλλά η διοίκηση τον στηρίζει, όπως στήριξε και την απόφασή του να αποσυρθεί η ομάδα σε προπονητικό κέντρο στη Ρώμη, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ξυπνήσει τους παίκτες. Εκτός οι Μαϊέλο, Γκόρι, Παγκανίνι, Ντιονίζι, Καουάνο και Αρντάιθ.

Πιθανές ενδεκάδες

Τορίνο (3 – 5 – 2)

Σιρίγκου

Ίτζο

Ενκουλού

Μορέτι

Μπερενγκέρ

Σοριάνο

Ρινκόν

Μεϊτέ

Όλα Άινα

Τζάτζα

Μπελότι

Φροζινόνε (3 – 5 – 2)

Σπορτιέλο

Μπριγκέντι

Σάλαμον

Κράιντς

Τζάμπανο

Τσιμπσά

Χάλφρεντσον

Κασάτα

Μπεγκέτο

Κάμπελ

Τσιοφάνι

Εκτίμηση

Η Φροζινόνε θα μπει στο ματς με στόχο να κρατήσει το μηδέν. Το πιθανότερο είναι να μην το καταφέρει, καθώς όσοι… εγκλεισμοί και να γίνουν, το ταβάνι της ομάδας είναι συγκεκριμένο. Παρ’ όλα αυτά, η Τορίνο δεν έχει παρουσιάσει και κάποιο σύνολο που σκοράρει με ευκολία, παρά την ποιότητα που διαθέτει. Επιλογή μας τα 2 – 3 γκολ.

Σε ενδιαφέρει