Χοφενχάιμ – Μάντσεστερ Σίτι: Ρεφάρουν οι «πολίτες»

Η Σίτι θα παλέψει απόψε στη Γερμανία για να ρεφάρει την ήττα από τη Λυών και να βρεθεί σε ρόλο οδηγού στον όμιλο.
hofenheim mancity

Δεύτερη αγωνιστική στον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ στη Ράινκ Νέκαρ Αρένα ανάμεσα στη Χοφενχάιμ και τη Μάντσστερ Σίτι.

Τα προγνωστικά μου

Χοφενχάιμ – Μάντσεστερ Σίτι: GG & Over 2,5 (1.80)

Ανάλυση

Σε πτώση η Χοφενχάιμ πληρώνοντας τα αμυντικά της κενά. Μόνο το Αννόβερο έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία ματς Πιο πρόσφατη η ήττα από τη     Λειψία με 2-1. Μείωσε με πέναλτι του Κράμαριτς στο 93’. Στην πρεμιέρα των ομίλων έφυγε από την έδρα της Σαχτάρ με το 2-2. Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισάριθμες ισοφαρίστηκε. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Τα παιχνίδια της έχουν τρελό ρυθμό. Και τα οχτώ φετινά της παιχνίδια σε Γερμανία και Ευρώπη ήταν goal/goal. Τα επτά εξ αυτών συνδυάστηκαν με over. Απόψε καλείται να βρει λύσεις στις πολλές απουσίες της άμυνας, αφού θα λείψουν οι Μπίτσακσιτς, Φογκτ, Ανταμς, Νορντβάιτ, Γκάιγκερ, Χίμπνερ και Αμίρι. Θα παραταχθεί με 3-5-2 έχοντας ως επιθετικό δίδυμο τους Ζοέλιντον και Κράμαριτς.

Θα κάνει σεφτέ στους ομίλους η Σίτι απόψε; Αμέτρητες επιλογές στη μάχη του Ζινσχάιμ 

Η Σίτι ξεπέρασε την ήτα της πρεμιέρας από τη Λυών με 2-1 καθαρίζοντας Κάρντιφ, Οξφορντ και Μπράιτον σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ με τέρματα 10-0! Επέστρεψε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και απόψε επιβάλλεται να ρεφάρει την ήττα από τους Γάλλους. Τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Ακολουθεί ο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ στην Αγγλία, αλλά μπορεί να περιμένει. Λείπουν Ντε Μπρόινε και Μεντί. Τα πηγαίνει εξαιρετικά κόντρα σ Γερμανούς τα τελευταία χρόνια με 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Η συμμετοχή του σκόρερ Αγουέρο θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αφού έχει κάποιες ενοχλήσεις ο Αργεντινός. Αν δεν ξεκινήσει θα πάρει τη θέση του ο Ζεσούς έχοντας δίπλα του τον Σανέ και τον Στέρλινγκ στην επίθεση του 4-3-3.

Πιθανές ενδεκάδες

Χοφενχάιμ (3-5-2)

Μπάουμαν

Ακπογκούμα

Χόγκμπα

Πος

Καντεράμπεκ

Γκρίλιτς

Σουλτς

Ντέμιρμπαϊ

Ζουμπέρ

Ζοέλιντον

Κράμαριτς

Μαν. Σίτι (4-3-3)

Έντερσον

Γουόκερ

Κομπανί

Λαπόρτ

Ζιτσένκο

Μπ.Σίλβα

Ντ.Σίλβα

Φερναντίνιο

Στέρλινγκ

Σανέ

Αγουέρο (Ζεσούς)

Εκτίμηση

Από τα ροντέο της δεύτερης αγωνιστικής. Η Χοφενχάιμ επιβάλλεται να επιτεθεί απόψε, αφού έχει ξεμείνει από στόπερ. Η Σίτι σκοράρει κατά βούληση και θα παίξει φουλ επίθεση για να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας από τη Λυών. Ξεκάθαρη επιλογή το combo goal/goal και over. Καλή εναλλακτική το σύνολο τερμάτων «4-6».

Σε ενδιαφέρει