A’ Αργεντινής: Όχι άλλη «σφαλιάρα» για τη Μπόκα!

Αντίδραση ψάχνει η Μπόκα μετά τις ήττες από Ρίβερ και Χιμνάσια Λα Πλάτα (στο κύπελλο).
A’ Αργεντινής: Όχι άλλη «σφαλιάρα» για τη Μπόκα!

Mε τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 7η αγωνιστική της Σουπερλίγκα στην Αργεντινή.

Πιο συγκεκριμένα, ανάκαμψη ψάχνει η Μπόκα απέναντι στην Κολόν Σάντα Φε, ενώ αμφιρρόπο μοιάζει το ματς Ουνιόν Σάντα Φε – Χιμνάσια Λα Πλάτα. Τέλος, η Ουρακάν θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και μέσα στην έδρα της Μπελγράνο.

Ανάλυση

Ουνιόν Σάντα Φε – Χιμνάσια Λα Πλάτα

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο Ρασίνγκ η Ουνιόν Σάντα Φε την περασμένη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην Αβεγιανέδα. Σαφώς και κατέβηκε στο ματς με σκοπό να κρατήσει το μηδέν, όμως το γκολ που έκρινε το παιχνίδι ήρθε στο 58′ για τους γηπεδούχους. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την ομάδα του Μαδελόν, η οποία παραμένει στην πρώτη δεκάδα με εννιά βαθμούς. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου φέτος μετράει 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Εκτός έμεινε ο γκολκίπερ Παπαλέο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του εξτρέμ Φραγαπάνε.

Από τη μεριά της, η Χιμνάσια Λα Πλάτα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Ροζάριο Σεντράλ, ίσως στο καλύτερο φετινό της παιχνίδι. Δέχτηκε το γκολ στο 37′ κόντρα στη ροή του ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει στις αρχές του δευτέρου. Στη συνέχεια πίεσε πολύ τους φιλοξενούμενους, όμως οι επιθετικοί της ήταν απελπιστικά άστοχοι. Μεσοβδόμαδα κατάφερε να πάρει μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί της Μπόκα εκτός έδρας (0-1) πετυχαίνοντας το γκολ στο 90′! Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Θα αντιδράσει η Μπόκα όπως της αρμόζει; Βρες αποδόσεις και επιλογές που σου ταιριάζουν! 

Εκτίμηση

Εντός έδρας η Ουνιόν είναι πολύ δυνατή, όμως η Χιμνάσια δείχνει αρκετά ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και όπως και να το κάνουμε η πρόκριση επί της Μπόκα της δίνει άλλον αέρα. Μπορεί να φύγει με την ισοπαλία. Χ

Μπελγράνο – Ουρακάν

Την ήττα με 2-0 στην έδρα της Αλντοσίβι γνώρισε η Μπελγράνο την περασμένη αγωνιστική. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την ομάδα του Μπερνάρντι, η οποία είναι εξαιρετικά αγχωμένη λόγω της χαμηλής θέσης που έχει στην ειδική βαθμολογία. Αν θέλει να σωθεί θα πρέπει να αλλάξει πολλά και φυσικά να αρχίσει να νικάει εντός έδρας, εκεί όπου μετράει μόλις… μία νίκη στα τελευταία 17 ματς! Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μπακ Αλανίς.

Από τη μεριά της, η Ουρακάν δείχνει ασταμάτητη τον τελευταίο καιρό. Με το διπλό μέσα στην έδρα της Τίγκρε (0-2) έφτασε στην τρίτη σερί της νίκη, παραμένοντας αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές. Όλα καλά, λοιπόν, για την ομάδα του Αλφάρο, ο οποίος ήδη πολιορκείται από πολλές ομάδες της κατηγορίας. Εκτός έδρας δεν τα πάει καθόλου άσχημα, καθώς μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία εννιά ματς. Αρκετές πιθανότητες επιστροφής έχει ο μπακ Αλβάρες.

Εκτίμηση

Η Μπελγράνο μπορεί να καίγεται για νίκη, όμως αρκετά μεγάλο φαντάζει το διπλό για μία ομάδα που είναι από τις πιο φορμαρισμένες αυτήν τη στιγμή στην κατηγορία. Πάμε πιο συντηρητικά με το 2 DNB.

Mπόκα Τζούνιορς – Κολόν Σάντα Φε

Δεν ξέρει από που τις έρχονται οι… σφαλιάρες! Ο λόγος για τη Μπόκα Τζούνιορς, η οποία μετά την ήττα στο σουπερκλάσικο από τη μισητή Ρίβερ (0-2 εντός έδρας) ήρθε και μεσοβδόμαδα ο εντός έδρας αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα (0-1)! Για σήμερα, ο κόουτς Σελότο έχει στο μυαλό του να προβεί σε ροτέισον, καθώς έρχεται και ο επαναληπτικός για το Λιμπερταδόρες απέναντι στην Κρουζέιρο (νίκη 2-0 στο Μπουένος Άιρες στο πρώτο). Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνει ο γκολκίπερ Ανδράδα, ενώ αμφίβολοι είναι ο φορ Άμπιλα και ο μπακ Χάρα. Πιθανότητες να αγωνιστεί έχει ο φορ Μπεντεντέτο.

Η Κολόν Σάντα Φε, από την άλλη, πήρε την πρώτη της φετινή νίκη την περασμένη αγωνιστική με 3-1 εντός έδρας επί της Γοδόι Κρουζ. Πραγματοποίησε την πιο πειστική της εμφάνιση μέχρι τώρα στη εζόν, με τον εξτρέμ Ερεδία να πετυχαίνει χατ τρικ. Μετά ακολούθησε η πρώτη αναμέτρηση για το Σουνταμερικάνα απέναντι στη Τζούνιορ στην Κολομβία, όπου τελικά έχασε με 1-0. Εκτός έδρας, η ομάδα του Ντομίνγκεζ δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει φέτος (0-1-2) και σήμερα πάει σε μια δύσκολη έδρα, έχοντας στο μυαλό και τον επαναληπτικό με τη Τζούνιορ. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο μπακ Ορτίς και ο φορ Κορέα, ενώ επιστρέφει ο επιτελικός μέσος Ρουίς.

Εκτίμηση

Η Μπόκα είναι το φαβορί για τη νίκη, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις τελευταίες… σφαλιάρες. Παρ’ όλα αυτά, δε θα ακολουθήσουμε τον χαμηλό άσο, αλλά με το σκεπτικό πως και οι δύο ομάδες έχουν κρίσιμους επαναληπτικούς ενόψει, το σκορ θα παραμείνει σε λογικά επίπεδα. 2-3 goals

Σε ενδιαφέρει