Α’ Γερμανίας: Ψάχνει αντίδραση η Φρανκφούρτη

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει απόψε η Άιντραχτ μετά από τέσσερις αγωνιστικές κόντρα στο Αννόβερο. Αμφίρροπη μάχη στο Άουγσκμπουργκ ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Φράιμπουργκ.
Α’ Γερμανίας: Ψάχνει αντίδραση η Φρανκφούρτη

Με δύο αναμετρήσεις σε Κόπερτσμπανκ Αρένα και WWK Αρένα πέφτει απόψε η αυλαία της έκτης αγωνιστικής στην Μπουνστεσλίγκα.

Ανάλυση

Φρανκφούρτη – Αννόβερο

Δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στην έδρα τα Γκλάντμπαχ και μοιραία ηττήθηκε με 3-1 η Φρανκφούρτη. Τέταρτος σερί αγώνες χωρίς τρίποντο για τη γηπεδούχο. Απόψε επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες αν δεν θέλει να απομακρυνθεί αισθητά από τους στόχους της. Πέντε σερί goal/goal. Τα τέσσερα εξ αυτών συνοδεύτηκαν από over. Εκτός μάχης οι Σαλσίδο, Πασιένσα και Τσάντλερ. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Αλέρ στην κρυφή της επίθεσης και από πίσω τους Ρέμπιτς, Γκούζμαν και Κόστιτς. Ακολουθεί ματς με τη Λάτσιο για το Γιουρόπα. Το Αννόβερο υπέστη την τρίτη διαδοχική του ήττα με 2-1 από τη Χοχενφάιμ. Οχτώ γκολ έχει δεχτεί σε αυτά τα τρία ματς αποδεικνύοντας πως η σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη. Εκτός έδρας δεν έχει τρίποντο εδώ και 15 αγώνες. Κόντρα στην Φρανφκούρτη έχει υποστεί πέντε ήττες στα έξι τελευταία. Λείπει ο αμυντικός Χίμπερς. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με Ασάνο και Φίλκρουγκ στην επίθεση. Από τους καλούς άσους του προγράμματος στα δικά μου μάτια. Οι γηπεδούχοι δεν θα βρουν καλύτερη ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες από το προβλέψιμο εκτός έδρας Αννόβερο.

Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ

Η Άουγκσμπουργκ έφυγε με το 1-1 στον αγώνα με την Μπάγερν παίζοντας με τρομερό τσαμπουκά και πάθος. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν το τέλος. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη. Από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες στην κατηγορία. Πέντε διαδοχικά goal/goal. Τα 4 εξ αυτών είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Εκτός άχης οι Γι, Γένσεν και Σίμπερ. Δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα. Κλασικό 4-2-3-1 με φουνταριστό τον Γκρέγκοριτς. Η Φράιμπουργκ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της κερδίζοντας εκτός της Βόλφσμπουργκ με 3-1 και εντός τη Σάλκε με 1-0. Ακρως ουσιαστική και στα δύο ματς. Στο πρώτο χτύπησε στην κόντρα υποδειγματικά, στο δεύτερο σώθηκε στο πρώτο μέρος αρκετές φορές από το γκολ αντιπάλου. Χτίζει μομέντουμ. Τρία goal/goal και over στα τέσσερα τελευταία. Νοκ άουτ οι Κίμπλερ, Κλάιντστ και Χάμπερερ. Παίζει με 4-4-2 έχοντας στην επίθεση τον Βάλντσμιντ με τον Πέτερσεν. Η συνολική παράδοση κόντρα στην Άουγκσμπουργκ είναι υπέρ της, αλλά στην έδρα της αντιπάλου της δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία μετρώντας 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Με όσα έχουμε δει ως τώρα από τις δύο ομάδες και τον τρόπο που προσεγγίζουν τα παιχνίδια τους το goal/goal συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Σε ενδιαφέρει