Αγγλία: Ήρθε η ώρα της Νοτς Κάουντι

Δέκατη αγωνιστική για τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.
Αγγλία: Ήρθε η ώρα της Νοτς Κάουντι

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η δράση στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας με το πρόγραμμα να είναι πλήρες στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Ανάλυση

Φλίτγουντ – Μπάρνσλεϊ

Από ήττα προέρχεται η Φλίτγουντ εκτός έδρας από τη Σάουθεντ. Είχε μια φλύαρη πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου δέχθηκε το γκολ και πάρα την πίεση που άσκησε, δεν άλλαξε το παραμικρό, αφού έμεινε το 1 – 0 μέχρι τέλους. Τρίτο ματς χωρίς νίκη για τη Φλίτγουντ και δεύτερη ήττα σεζόν.

Ξεκούραστη η Μπάρνσλεϊ, αφού το ματς με αντίπαλο την Μπέρτον δεν διεξήχθη ποτέ και πήγε για άλλη ημερομηνία. Ένας άνθρωπος του γηπέδου, κατέρρευσε πριν από την έναρξη του αγώνα και αποφασίστηκε αναβολή της αναμέτρησης. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε από την Κόβεντρι με σκορ 1 – 0.

Φουλ αγωνιστική δράση και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας  

Καλύτερη ομάδα η Μπάρνσλεϊ και παίζει σήμερα πολύ πιο ξεκούραστη σε σχέση με τη Φλίτγουντ. Διπλό.

Πλίμουθ – Ντονκάστερ

Χάνει ακόμα και όταν παίζει καλά η Πλίμουθ, με τελευταίο παράδειγμα το εκτός έδρας κόντρα στην Τσάρλτον. Ήττα εκτός έδρας με 2 – 1 αν και προηγήθηκε στο σκορ με 1 – 0 μόλις στο 9’. Ισοφαρίστηκε τρία λεπτά αργότερα και τρίτο και καθοριστικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 88’. Είναι στην τελευταία θέση χωρίς νίκη και ο προπονητής της είναι υπ’ ατμόν. Πάρα πολλά τα προβλήματα τραυματισμών.

Εντός έδρας νίκη για την Ντονκάστερ κόντρα στην Μπράντφρορντ με σκορ 2 – 1. Είχε ουσιαστικά καθαρίσει το ματς από το 52’ όταν διαμόρφωσε το 2 – 0 ενώ δέχθηκε τη μείωση στο 81’ χωρίς να κινδυνεύσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Είναι αήττητη στα έξι τελευταία, έχοντας τρεις νίκες. Είναι στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Το καλύτερο παιχνίδι για την Ντονκάστερ κόντρα στην ουραγό και με πολλές απουσίες Πλίμουθ. Διπλό.

Νοτς Κάουντι – Κρου

Για ακόμα μία αγωνιστική η Νοτς Κάουντι, του Χάρι Κιούελ στο τελευταίο διάστημα, δεν μπόρεσε να νικήσει, αλλά έδειξε καλή εικόνα στο εκτός με τη Νορθάμπτον. Τελικό αποτέλεσμα στο 0 – 0 με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται απρόσεκτες μπροστά από τις δύο εστίες. Είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα θέλει επιτέλους τη νίκη, μπας και πάρει ψυχολογικά τα πάνω της και αρχίζει να αποδίδει βάσει της ποιότητάς της.

Πολύ κακή εμφάνιση για την Κρου εντός έδρας που υποδέχθηκε την Πορτ Βέιλ. Φυσική κατάληξη της παρουσίας της ήταν να ηττηθεί με 1 – 0 και μάλιστα δεν έδειξε σε κανένα σημείο σοβαρή αντίδραση, μένοντας χωρίς ευκαιρία. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 75’. Δεύτερο συνεχόμενο χωρίς γκολ. Δεν δείχνει σε καλή κατάσταση και είναι χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο αντίπαλος που έψαχνε η Νοτς Κάουντι για να κάνει τη νίκη που θέλει. Άσος.

Σε ενδιαφέρει