Α΄ Γερμανίας: Αγριεμένη στη Μπάι Αρίνα

Η Ντόρτμουντ μετά την επτάρα στη Νυρεμβέργη έχει την ευκαιρία με νίκη απόψε επί της Λεβερκούζεν να προσπεράσει στη Βαθμολογία την Μπάγερν.
Α΄ Γερμανίας: Αγριεμένη στη Μπάι Αρίνα

Απόψε διεξάγεται το κυρίως μενού  της έκτης αγωνιστικής στην Μπουνστεσλίγκα με έξι οριακά ματς. Δεσπόζουν οι μάχες σε Χοφενχάιμ και Λεβερκούζεν.

Ανάλυση

Σάλκε – Μάιντζ

Ατυχη η Σάλκε στ Φράιμπουργκ. Ηττήθηκε με 1-0, αλλά άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό. Στο πρώτο μέρος έπαιξε πολύ καλά και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Παραμένει στο απόλυτο μηδέν, ούσα η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό και δικαιολογημένα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.              Ο Τεντέσκο για πολλούς παίζει απόψε το κεφάλι του. Απαντες δηλώνουν έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα. Εχει δώσει φέτος επτά ματς σε Γερμανία και Ευρώπη εκ των οποίων τα έξι είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Λείπουν Σταμπουλί και Οτσίπκα. Με 3-5-2 απόψε και τους Μπουργκστάλερ, Εμπολό επιθετικό δίδυμο. Η Μάιντζ κόλλησε στο 0-0 εντός με τη Βόλφσμπουργκ, σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Μάλιστα στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι. Κάκιστη η παράδοση στην έδρα της Σάλκε. Προσφάτως έχει χάσει και τα τέσσερα τελευταία. Εφτασε τα 4 under στα 5 φετινά ματς πρωταθλήματος. Λείπουν Αντλερ, Χόλτμαν και Μπροζίνσκι. Με 4-2-3-1 και τον Ματετά μοναδικό φουνταριστό. Ο άσος δέχεται πιέσεις λόγω της μεγάλης ανάγκης της Σάλκε να συνέλθει Σίγουρα βγάζει κόμπλεξ η γηπεδούχος, αλλά αυτή τη σοφτ εκτός έδρας Μάιντζ μπορεί να την κερδίσει. Ασος.

Πλήρης αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα με live streaming

Χοφενχάιμ – Λειψία

Μεγάλο ντέρμπι στη Νέκας Αρένα ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά προσφέρουν θέαμα. Μάλιστα έχουν συγκρουστεί τέσσερις φορές όλες κι όλες μετρώντας ισάριθμα over. Η Χοφενχάιμ έρχεται από το νικηφόρο 3-1 κόντρα στο Αννόβερο. Επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις αγώνες. Βρίσκει ρυθμό στην έδρα της και σπανίως δεν σκοράρει. Τα πέντε φετινά της παιχνίδια είναι goal/goal. Τα τέσσερα συνδυάστηκαν με over. Λείπουν καιρό Ανταμς, Αμίρι, Χίμπνερ και Ρουπ Δεν αλλάζει το 3-5-2 με Σάλαϊ και Ζοέλιτον στην επίθεση. Η Λειψία ήταν ανώτερη από την Στουτγάρδη, είχε τον πλήρη έλεγχο στην αναμέτρηση και έφτασε δικαίως στο 2-0. Σημαντικό το ότι δεν δέχτηκε γκολ. Στα τέσσερα προηγούμενα στο πρωτάθλημα είχε φάει. Όλα ήταν goal/goal. Θα παραταχθεί χωρίς Φόρσμπεργκ και Κλόστερμαν. Κλασικό 4-4-2 με Ογκουστεν και Βέρνερ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Παράδοση και αγωνιστική συμπεριφορά ων δυο ομάδων οδηγούν ολοταχώς στο over. Θα το συνδυάσω με το goal/goal για να ανεβάσω την απόδοση σε ανεκτά επίπεδα.

Στουτγάρδη – Βέρντερ

Δίκαιη ήττα για την Στουτγάρδη στη Λειψία με 2-0. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Προβλέψιμη στις εξόδους της. Πιο μαχητική εντός. Χωρίς νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα. Σήμερα θα ματώσει για να κάνει σεφτέ. Τέσσερα no goal στα πέντε φετινά ματς, αφού μόνο στο ένα κατάφερε να σκοράρει η ομάδα του Κορκούτ. Λείπουν ο κίπερ Μάγιερ και ο Κλεμέντ. Με 4-4-2 απόψε και τους Χιμένεζ – Γκόμεζ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Η Βέρντερ καθάρισε τη Χέρτα με 3-1 ούσα άκρως ουσιαστική. Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου έκανε πολύ εύκολη τη δουλειά στη συνέχεια. Αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Και τα πέντε φετινά της παιχνίδια είναι goal/goal. Λείπουν Καπίνο, Τζόχανσον και Κόιπερ. Δεν αλλάζει ο 4-3-2-1 με τον Κρούζε στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω τους εξαιρετικούς Κάιντς και Χάρνικ. Από τα πιο δύσκολα σταυρώματα της ημέρας. Η Στουτγάρδη είναι κατώτερη, αλλά έχει σύμμαχο την έδρα. Η Βέρντερ βγάζει ενέργεια, αλλά δεν αποφεύγει το λάθος στα μετόπισθεν. Μακριά…

Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ

Η Βόλφσμπουργκ ήταν πολύ καλή σο πρώτο 45λεπτο κόντρα στη Μάιντζ, αλλά δεν σκόραρε. Στο δεύτερο φοβήθηκε και τελικά έμεινε στο 0-0. Τρία ματς χωρίς νίκη με δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Από τα πέντε φετινά της παιχνίδια τα 4 ήταν goal/goal και over. Δεν αλλάζει το 4-3-2-1 με τον Βέγκχορστ στην επίθεση και από πίσω τους Μεχμέντ και Μπρέκαλο. Η Γκλάντμπαχ καθάρισε την Φρανκφούρτη με 3-1 παίζοντας φουλ επιθετικά και δείχνοντας από νωρίς τα δόντια της. Μπορεί να μην βρήκε γρήγορα γκολ, αλλά έδειχνε ότι αυτό θα ήταν θέμα χρόνου. Τελικά πέτυχε τρία τέρματα από το 56’ ως το 85’ και καθάρισε. Τέταρτο σερί goal/goal στο πρωτάθλημα. Τα τρία πιο πρόσφατα συνοδεύτηκαν από over. Λείπει ο Ράφαελ. Θα παίξει με 4-3-3 έχοντας στην επίθεση τους Αζάρ, Τζόνσον και Πλεά. Η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της τρέχει ασταμάτητα και βρίσκει γκολ. Η Γκλάντμπαχ είναι μανούλα στο να χτυπά στην κόντρα. Πολύ δύσκολα η αναμέτρηση δεν θα περάσει από το 1-1. Ξεκάθαρο goal/goal στα δικά μου μάτια.

Νυρεμβέργη – Φορτούνα

Ακόμα μετράει γκολ η Νυρεμβέργη στη Βεστφαλία. Ανοίξαν οι ουρανοί και ταπεινώθηκε από τη Ντόρτμουντ με 7-0. Βαρύ κι ασήκωτο το κλίμα. Αποτελεί το σκορ της χρονιάς ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Και μάλιστα στο σημείο που ερχόταν από τρία ματς δίχως ήττα. Ξεκάθαρα μετά από ένα σημείο παράτησε την αναμέτρηση για να κρατήσει δυνάμεις για απόψε. Εξάλλου είναι πολύ πιο κομβικό αυτό. Πρώτο over της στ φετινό πρωτάθλημα. Λείπουν Λίπερτ, Εβερτον και Σάλι. Θα παίξει με 4-5-1 γεμίζοντας το κέντρο του ο Κέλνερ και βάζοντας στην κορυφή τον Ίσχακ. Η Φορτούνα ηττήθηκε εντός από τη Λεβερκούζεν με 2-1 και τερμάτισε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων. Τέταρτο goal/goal στα πέντε φετινά ματς πρωταθλήματος. Λείπουν Ραμάν και Κοντέντο. Με 3-5-2 θα παραταχθεί έχοντας τους Ντουκς και Χένινγκς στην επίθεση. Πέντε σερί διπλά έχουν σημειωθεί στις συγκρούσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα ο εκάστοτε φιλοξενούμενος πάντα πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ. Σκέφτομαι να πατήσω σε αυτή την παράδοση ποντάροντας στο Χ2.

Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Από σημαντικό διπλό έρχεται η Λεβερκούζεν κόντρα στη Φορτούνα με 2-1. Κάκιστη στο πρώτο μέρος, μεταμορφωμένη στην επανάληψη. Τρίτη κολλητή νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ανεβάζει στροφές. Τέσσερα goal/goal και over στα πέντε τελευταία. Απουσιάζουν ι Ρέτσο, Μπελαράμπι, Πογιανπάλο και Αράνγκις. Η Ντόρτμουντ άστραψε και βρόντηξε στο εντός έδρας ματς με τη Νυρεμβέργη. Της έριξε επτά γκολ και λίγα ήτα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάθε κατεβασιά ήταν μισό γκολ. Η αντίπαλός της απλά παρακολουθούσε. Ηγέτης ο Ρόις στον σύνθετο ρόλο δημιουργού-εκτελεστή. Τα πηγαίνει αρκετά καλά τα τελευταία χρόνια στο Λεβερκούζεν μετρώντας 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Καλείται να βρει λύσεις απόψε στις απουσίες των Ρόντε, Τοπράκ και λογικά Γκέτσε Ο τελευταίος έχει ίωση και δύσκολα θα προλάβει. Με 4-2-3-1, το οποίο μετατρέπεται σε 4-3-3 θα παίξει κι απόψε. Ουσιαστικά στην κορυφή της επίθεσης αγωνίζεται ο Φίλιπ και από τα άκρα βγαίνουν ως στηρίγματα οι Πούλισιτς και Βολφ, με τον Ρόις να κινείται στον άξονα ως κρυφός φορ. Το μομέντουμ δείχνει Ντόρτμουντ. Η παράδοση στην Μπάι Αρίνα Χ2. Σε αποδόσεις φαβορί, όμως, δεν αξίζει τον κόπο. Μόλις στο 1.50 και το goal/goal. Για τους λάτρεις του ρίσκου αξίζει μια… πιστολιά στην ισοπαλία με γκολ. Εγώ θα το τουφεκίσω.

Σε ενδιαφέρει