Σεντ Ετιέν – Μονακό:Απελπισμένος Ζαρντίμ ψάχνει…

Ανοίγει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Γαλλία με τον αγώνα ανάμεσα στη Σεντ Ετιέν και τη Μονακό
monaco

Στη δράση και στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Στο πρόγραμμα το εναρκτήριο για την 8η αγωνιστική ματς ανάμεσα στη Σεντ Ετιέν και τη Μονακό, με τους Μονεγάσκους να αποτελούν τη δυσάρεστη έκπληξη μέχρι τώρα στη σεζόν, έχοντας μόλις μία νίκη.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Σεντ Ετιέν – Μονακό: Over 2,5 (2.07)

Ανάλυση

Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Γκαλτιέ αποφάσισε στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση στην έδρα της Τουλούζ να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και τελικά δικαιώθηκε, αφού οι «στεφανουά» επικράτησαν με σκορ 3 – 2. Στην ομάδα μπήκαν πολλά νεαρά παιδιά, γεγονός που έκανε τη Σεντ Ετιέν πολύ ενεργητική και δυναμική, έχοντας πάρα πολλά τρεξίματα στο 90λεπτο. Νωρίτερα είχε καταφέρει και πάλι να νικήσει, αυτή τη φορά την Καέν εντός έδρας (2 – 1), πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή. Επιστρέφει στις επιλογές και λογικά στην ενδεκάδα ο Καζρί, εκτός ο Ντεμπισί.

Θα μπορέσει επιτέλους η Μονακό να… σηκώσει κεφάλι στη Γαλλία;

Η Μονακό περίμενε πώς και πώς τις συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Νιμ και Ανζέ, μπας και δει… άσπρη μέρα, αλλά η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Μόλις ένας βαθμός και η εσωστρέφεια καλά κρατεί. Στο τελευταίο κόντρα στην Ανζέ ηττήθηκε με 1 – 0, μην μπορώντας σε 90 λεπτά να κάνει μία τελική στην αντίπαλη εστία. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ψάχνει να βρει λύσεις και να δει τι φταίει, αλλά προς το παρόν και αυτός έχει αποτύχει. Μάλιστα, φρόντισε να τρίξει τα… δόντια του σε μερικούς, κάνοντας λόγο για επιλογή παιχνιδιών εκ μέρους τους. Μετά από αυτή τη δήλωση άφησε εκτός τους Τζέμερσον, Τίλεμανς, Πελέγκρι.

Πιθανές ενδεκάδες

Σεντ Ετιέν (4 – 2 – 3 – 1)

Ρουφιέ

Σίλβα

Περίν

Σούμποτις

Κολοτζιέτζακ

Σελνάες

Εμβιλά

Σαλιμπούρ

Καζρί

Καμπελά

Ντιονί

Μονακό (4 – 2 – 3 – 1)

Μπενάλιο

Ρατζί

Γκλικ

Εντοράμ

Μπαρέκα

Αχουλού

Μπενασέρ

Εμπουλά

Τραορέ

Γκραντσίρ

Φαλκάο

Εκτίμηση

Η Μονακό κάποια στιγμή θα «ξυπνήσει», αλλά φυσικά είναι πολύ δύσκολο να το κάνει στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Μπορεί να το κάνει, αλλά δεν θα ποντάρουμε κιόλας σε κάτι τέτοιο, με αυτή την αγωνιστική εικόνα. Καλύτερα να παίξουμε με την επιθετικότητα της Σεντ Ετιέν και την αμυντική αστάθεια της Μονακό, με το Over να είναι σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Σε ενδιαφέρει