Βίντι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σοκαρισμένοι οι γηπεδούχοι

Για τον 12ο όμιλο στον οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, η Βίντι φιλοξενεί την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.
molvidi bate

Η σοκαρισμένη Βίντι υποδέχεται στην πρεμιέρα του 12ου ομίλου την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Οι γηπεδούχοι ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να υπολογίζουν πλέον στον πολύπειρο Λάζοβιτς, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και οι Λευκορώσοι που αναμένεται να πανηγυρίσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα, θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία.

Τα προγνωστικά μου

Βίντι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: 2 (3.12)

Ανάλυση

Γνώριμη στο ελληνικό κοινό η Βίντι, καθώς αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αρκετά σταθερό σύνολο ειδικά στην άμυνα, αλλά η χαμηλή ποιότητα στην ομάδα, την κάνει ελαφρώς ακίνδυνη επιθετικά, ωστόσο το πρόβλημα είναι αυτή η λεγόμενη αγωνιστική ισορροπία, αφού είναι ακόμα σε αναζήτηση. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγώνες, καθώς δεν μπόρεσε να επικρατήσει της ΑΕΚ και έμεινε στην ισοπαλία με τη Φερεντσβάρος και στο τελευταίο ήρθε η ήττα από τη Βιντεοτόν. Τα ευρωπαϊκά ματς εντός έδρας διεξάγονται στη Βουδαπέστη και στο ουδέτερο Γκρουπάμα. Τελευταίο κακό νέο η απόφαση του πολύπειρου Λάζοβιτς να βάλει τέλος στην καριέρα του. Εκτός και ο βασικός γκολκίπερ, Κόβασιτς και ο Χούστι που είναι τιμωρημένος.

Βίντι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με πληθώρα ειδικών επιλογών 

Έτοιμη να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, καθώς απομένουν 10 ματς για την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου» στη Λευκορωσία και είναι στο +7. Έχει μόλις 1 ήττα στα 31 τελευταία της παιχνίδια και επικράτησε στο τελευταίο της Ντενπρ με σκορ 3 – 1. Στην αποστολή είναι κανονικά και ο 29χρονος πολύ ποιοτικός επιθετικός, Γκόρντετσουκ που πέρυσι πέτυχε 18 γκολ, ωστόσο φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Ήταν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έπεσε όμως στο Γιουρόπα έπειτα από τις δύο ήττες που υπέστη από την Αϊντχόφεν. Εκτός για το σημερινό ο πολύπειρος Χλεμπ και ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά, Σίγκνεβιτς.

Εκτίμηση

Μετά το τελευταίο σοκ που υπέστη η Βίντι με την περίπτωση του Λάζοβιτς, στρεφόμαστε στα δεξιά και στο διπλό της ΜΠΑΤΕ.

Σε ενδιαφέρει