Ντούντελανζ – Μίλαν: Το ματς της ζωής τους

Οι παίκτες της Ντούντελανζ ζουν και αναπνέουν για τη σημερινή ιστορική αναμέτρηση. Για τη Μίλαν είναι ένα ματς που επιβάλλεται να κερδίσει.
dudelanz milan

Για τον έκτο όμιλο του Ολυμπιακού η Ντούντελανζ υποδέχεται τη Μίλαν στο εναρκτήριο ματς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν απουσίες.

Τα προγνωστικά μου

Ντούντελανζ – Μίλαν: Goal/Goal (2.00)

Ανάλυση

Εφτασε στη μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας της η Ντούντελανζ, αφού βρέθηκε με το σπαθί της στους ομίλους. Ξεκίνησε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε στο γκολ από τη Φέχερβαρ. Ακολούθησαν τα προκριματικά του Γιουρόπα όπου απέκλεισε αρχικά τη Ντρίτα με το συνολικό 3-2 και στη συνέχεια έκανε το θαύμα ξεπερνώντας τα εμπόδιο των πιο έμπειρων Λέγκια και Κλουζ με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος και το σημερινό ματς αποτελεί το μεγαλύτερο στην ιστορία της. Ασχημο το ξεκίνημα στο Λουκεμβούργο με μόλις έξι βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Στον τελευταίο της αγώνα επιβλήθηκε της Στράτεν εκτός έδρας με 2-0 χάρη στα γκολ των Στολζ και Σινάνι. Στη διοργάνωση μετράει έξι goal/goal στα επτά τελευταία ματς. Λείπει μόνο ο βασικός κίπερ Ζούμπερ. Δεν αλλάζει το 4-3-3 ο Τόπμελερ με τους Μέλισε, Στολζ και Τούρπελ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Λίγο πιο πίσω θα κινείται ο ηγέτης Σινάνι.

Ξεκάθαρο φαβορί η Μίλαν κόντρα στη Ντούντελανζ. Θα το αποδείξει στο χορτάρι; 

Η Μίλαν μετά από τρεις αγωνιστικές στο Καμπιονάτο έχει από ένα αποτέλεσμα. Πιο πρόσφατο το 1-1 στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι. Θετικό το ότι σκόραρε ο Ιγκουαϊν, που παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος. Και τα τρία φετινά της παιχνίδια εμφάνισαν goal/goal. Εξι φορές έχει αντιμετωπίσει ομάδα από το Λουξεμβούργο και πέτυχε ισάριθμες νίκες. Το όνομά της την αναγκάζει να παίξει μόνο για τη νίκη απόψε, αφού μια γκέλα θα φέρει τεράστια αναστάτωση και έντονη μουρμούρα. Το φετινό ρόστερ και η ενίσχυσή της μπορούν να την οδηγήσουν μακριά. Ο Γκατούζο δεν υπολογίζει στους Μουζάκιο, Ροντρίγκες, Μοντολίβο, Μποναβεντούρα, Κουτρόνε, Στρίνιτς και Σούσο. Αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες σε άμυνα και μεσαία γραμμή, αλλά η επίθεση θα είναι άκρως ανταγωνιστική παίζοντας με Μπορίνι, Καστιγέχο και Ιγκουαϊν στο 4-3-3.

Πιθανές ενδεκάδες

Ντούντελανζ (4-3-3)

Φρίσινγκ

Μάλγκετ

Σκνελ

Πρέμπεχ

Ελ Χρίτι

Στέλβιο

Κουτουριέ

Σινάνι

Στολζ

Μέλισε

Τούρπελ

Μίλαν (4-3-3)

Ρέινα

Αμπάτε

Καλντάρα

Ρομανιόλι

Λαξάλτ

Μπερτολάτσι

Μάουρι

Μπακαγιόκο

Καστιγέχο

Μπορίνι

Ιγκουαϊν

Εκτίμηση

Από τη μία ο ενθουσιασμός της Ντούντελανζ για το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας της και το θράσος που βγάζει μεσοεπιθετικά. Από την άλλη η εμπειρία της Μίλαν και η πρόθεση του Γκατούζο να παίζει φουλ επιθετικά απόψε. Παράλληλα, όμως, οι Ιταλοί έχουν δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς. Καλοπληρωμένο goal/goal, το οποίο θα επιλέξω με κλειστά μάτια.

Σε ενδιαφέρει