Γιουνγκ Μπ. – Μάντσεστερ Γ.: Κάτι τρέχει με τους… διαβόλους

Με μπόλικη μουρμούρα λόγω μη μεταγραφών και αρκετά σκαμπανεβάσματα έχει ξεκινήσει η χρονιά στη Γιουνάιτεντ.
youngboys united

Πρώτη αγωνιστική στον όγδοο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με την έξοδο κινδύνου της Γιουνάιτεντ στον συνθετικό χλοοτάπητα του «Σαντ Ντε Σουίς»

Τα προγνωστικά μου

Γιουνγκ Μπ. – Μάντσεστερ Γ.: 2-3 γκολ (2.05)

Ανάλυση

Εξαιρετική μέχρι τώρα η σεζόν για τη Γιουνγκ Μπόις. Αρχικά στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Ελβετίας έχει το απόλυτο των νικών και ήδη ξέφυγε με οχτώ βαθμούς από τους διώκτες της στη μάχη του τίτλου. Παράλληλα συνεχίζει στο Κύπελλο κερδίζοντας με πολλούς αναπληρωματικούς τη Σαφχάουζεν στην παράταση με 3-2το Σάββατο. Πριν από αυτά βρέθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ όπου πέταξε εκτός με το σπαθί της τη Ντιναμό Ζάκγρεμπ μένοντας στο 1-1 εντός και επικρατώντας με 2-1 στην Κροατία. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών over σε όλες τις διοργανώσεις. Τα τρία από αυτά ήταν και goal/goal. Μεγάλο της όπλο η επιθετική γραμμή. Ατού ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου της. Λείπει ο μέσος Λάουπερ. Θα παραταχθεί με 4-4-2 έχοντασ ως επιθετικό δίδυμο τους Φάσνχατ και Οαρό.

Ο ενθουσιασμός της Γιουνγκ Μπόις κόντρα στην εμπειρία της Γιουνάιτεντ. Ποια θα επικρατήσει;

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει μια παροιμία. Το θέμα είναι αν στην περίπτωση της Γιουνάιτεντ και του Μουρίνιο θα ισχύσει. Η σεζόν ξεκίνησε στραβά για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος τα έβαλε με τη διοίκηση γιατί δεν ικανοποίησε τις επιλογές του όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση. Η κόντρα μεταξύ τους καλά κρατεί και ο κόσμος βρίσκεται στη μέση. Οι τριάρες από Μπράιτον και Τότεναμ έκαναν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα, αλλά ακολούθησαν τα κολλητά διπλά με Μπέρνλι (2-0) και Γουότφορντ (2-1) για να ισορροπήσουν λίγο την κατάσταση. Τέσσερα over στα πέντε φετινά ματς. Το πρόβλημα είναι πως μόλις μία φορά έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Απόψε θα παραταχθεί χωρίς τους Τζόουνς, Λίγνκαρντ και Βαλένσια. Θα παίξει επιθετικά με 4-3-3 έχοντας τον Λουκάκου στην κορυφή της επίθεσης και στα δύο άκρα τους Σάντσες και Ράσφορντ.

Πιθανές ενδεκάδες

Γιουνγκ Μπ. (4-4-2)

Μπάλμος

Μπαμπού

Βούτριχ

Μπέργκεν

Μπενίτο

Νγκαμαλού

Σο

Σανόγκο

Σουλεϊμάνι

Φάσνχατ

Οαρό

Μάντσεστερ Γ. (4-3-3)

Ντε Χέα

Σο

Σμόλινγκ

Λίντελοφ

Νταλό

Μάτιτς

Φρεντ

Πογκμπά

Ράσφορντ

Σάντσες

Λουκάκου

Εκτίμηση

Να παίξω διπλό αυτής της Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ στα επίπεδα του 1.65-1.70 δεν σφάξανε. Προτιμώ να κάνω την… πάπια ή να επιλέξω τη μέση λύση του «2-3» που περικλείει πολλά πιθανά σκορ όπως το 1-2 και το 1-1!

Σε ενδιαφέρει