Αργεντινή: Επιστροφή στις νίκες θέλει η Σεντράλ

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.
Αργεντινή: Επιστροφή στις νίκες θέλει η Σεντράλ

Πέφτει η αυλαία με δύο αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Η Ουρακάν φιλοξενεί την Μπάνφιλντ, ενώ η Ροσάριο Σεντράλ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσμα αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την Ντεφένσα & Χουστίσια.

Ανάλυση

Ουρακάν – Μπάνφιλντ

Πρώτη φετινή νίκη για την Ουρακάν που νίκησε εκτός έδρας τη Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν με σκορ 2 – 1 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τσάβες. Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μόλις από το 25’. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, καθώς παραμένει αήττητη στα τελευταία 8 εντός έδρας, έχοντας 3 νίκες, αλλά και 5 ισοπαλίες. Εκτός ο πολύπειρος αμυντικός, Μανσινέλι λόγω τραυματισμού.

Μεταμεσονύκτιες ματσάρες στο πρωτάθλημα Αργεντινής με σούπερ αποδόσεις  

Νίκη και για την Μπάνφιλντ που νίκησε 1 – 0 στην έδρα της την Πατρονάτο. Σκόρερ χρίστηκε Καλίνσκι μόλις στο 30’ και από εκεί και μετά «έσβησε» το παιχνίδι. Με αυτό το αποτέλεσμα πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, έχοντας και μία ισοπαλία στο σύνολο των τριών αγωνιστικών που έχουν διεξαχθεί. Εν όψει του ματς με την Ουρακάν, όλοι οι παίκτες της είναι διαθέσιμοι με ένα ερωτηματικό για τον εξτρέμ, Μπέρτολο.

Η Μπάνφιλντ είναι αήττητη και αυτό δεν παραγνωρίζεται, τη στιγμή που η Ουρακάν φέρνει πολλές ισοπαλίες στην έδρα της. Χ.

Ροσάριο Σεντράλ – Ντεφένσα & Χουστίσια

Φρένο στο πολύ καλό ξεκίνημα της Ροσάριο Σεντράλ έβαλε η Ράσινγκ, καθώς τη νίκησε 2 – 0. Πριν από αυτή την ήττα, η Ροσάριο μετρούσε τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση αυτή κόντρα στην Ταγέρες για τους «32» του Κυπέλλου, που έπειτα από το «λευκό» 0 – 0, η Ροσαριο πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Αμφίβολος ο εξαιρετικός επιθετικός Ρουμπέν.

Στο 1 – 1 εντός έδρας κόντρα στην Μπελγράνο έμεινε η Ντεφένσα & Χουστίσια, με την ίδια να ισοφαρίζει στο 58’, αφού είχε δεχθεί πρώτη τέρμα από τα αποδυτήρια μόλις στο 5’. Όπως ήταν φυσικό έπαιξε στα τέρματα όλη την αναμέτρηση ψάχνοντας αρχικά την ισοφάριση και στη συνέχεια το γκολ της νίκης, μένοντας τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ομάδα των ισοπαλιών, καθώς στα τελευταία 6 ματς έχει 5 ισοπαλίες και 1 νίκη.

Μια ήττα δεν σημαίνει κάτι για τη Ροσάριο, που μπορεί μέσα στην έδρα της να επικρατήσει της δυσκολοκατάβλητης είναι αλήθεια, Ντεφένσα. Άσος.

Σε ενδιαφέρει